Dataspel: ProCyclingManager 2006

Datum:
20 juni 2006 08:40

ProCyclingManager 2006 som är skapat av det franska bolaget Cyanide finns nu som nedladdningsbart demo och ska finnas att  Större bild köpa eller ladda ner i fullversion den 22a juni. Den nya versionen lockar med toplistor på internet, bättre grafik, bättre och mer realistisk träning, smartare AI… ja ni förstår. Extra allt helt enkelt. En kul detalj är att cyklister som vägrar att liggga först och dra i små klungor kommer de andra cyklisterna försöka skaka av sig… Som spelare av PCM2004 så är alla förbättringar välkomna med tanke på att den förra versionen var för lätt och dessutom hade ett småbökigt managerinterface.

 Läs mer och ladda ner från spelets hemsida här:  Cycling Manager

Diskutera artikeln.  

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.