Säsongspremiär i Hammarbybacken

Datum:
06 juni 2008 00:10

Är du sugen på lite downhill i stockholm så här på nationaldagen?

hammarby.jpgFoto: Jesper Molin 

Äntligen kan vi slå upp portarna till våra nybyggda spår på Hammarbybacken.

Efter att ha svettats, kånkat och grävt hela vintern drar vi igång liften för en dags härlig åkning på självaste nationaldagen. Det blir ingen tävling i år, utan alla spår är öppna för alla åkare.  Nytt för i år är en ny bandragning på toppen för DH-spåren och en helt nydesignad överdel av freeride/nybörjarbanan. Självklart kommer även de tidigare DH-spåren att vara öppna.

Vi kan till premiären stoltsera med inte mindre än 5 spår av varierande svårighetsgrad. Det kommer att finnas något för alla, från de rutinerade racerävarna till de som för första gången rullar utför på cykel. Cafeterian kommer att hålla öppet för den som blir sugen på en glass att svalka sig med.

Liften kommer att vara öppen från klockan 12:00 till 16:00 Fredag 6/6 2008.

Priser:
100:- för icke-medlemmar
50:- för medlemmar i Sthlms FÅ/Friluftsfrämjandet
50:- för  3 st ”prova-på-åk” med lånecykel.

Välkomna att inviga årets cykling i Hammarbybacken med Stockhoms Friåkare!

www.sthlmsfriakare.se
happymtb.org 

hammarby2.jpg

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.