Tisdagscykla med Kessiakoff

Datum:
04 november 2011 09:18

Tisdag 15 November har du chansen att hänga med Kessiakoff, Silva och Specialized på tisdagsrajd. Samling för mingel på Specialized Concept Store 1730. Enklare förtäring erbjuds och prylar går att låna. Därefter står kränkning av Hellas på schemat!

Plats:
Specialized Concept Store Stockholm
Skeppsmäklargatan 33
STOCKHOLM

När:
15 november

Schema:

17.30 Mingel med Fredrik, Silva och Specialized. Passa på att prata cykel, få tips och råd, kläm och känn på produkter eller bara häng i skön miljö. Specialized och Silva bjuder på enklare förtäring för att hålla energin uppe.

18.30 Vi lämnar Specialized och kör mot Hellas. Silvas produktutvecklare och personal från Specialized kommer att hänga med på turen, så det finns möjlighet att hinna prata lite cykling och belysning under tiden.

Ca 20.30 Tillbaka till Specialized Concept Store, mingel och avslut efter eget önskemål.

Anmälan:
För att vi ska ha lite koll på hur mycket förtäring vi ska fixa vill vi att du anmäler dig till hanna.lundberg@fiskars.com om du planerar att komma.

Du behöver inte ha en Silvalampa, Specialized-cykel eller tävlingsambitioner – ALLA är hjärtligt välkomna!

 

Kommentera och diskutera på forumet

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.