Vinn Österrike-semester för fyra

Datum:
16 maj 2013 11:48

Tillsammans med Österrikes Turistbyrå så anordnar vi en tävling där du kan vinna en fyra-dagars mountainbikesemester för fyra personer i Serfaus i Tyrolen. Hur gör du för att vinna?

Givetvis krävs det en motprestation! Vinnaren blir den som postat den bästa och mest inspirerande ”Ride-Reporten” på forumet under de kommande fyra veckorna (16 Juni 24.00 är deadline). Du skall posta i en egen tråd och nominera din RR i kommentarstråden till denna notis och ditt tävlingsbidrag ska givetvis inte vara publicerat tidigare.

Vinsten består i fyra dagars vistelse med halvpension på Geigers Lifehotel för fyra personer, cykelhyra på det Scott Testcenter som ligger i närheten, cykelguide en heldag och dessutom biljett till kabinbanan. Värde ca 7000 kr. Observera att resan dit och hem betalas av vinnaren.

Vinsten är personlig och kan utnyttjas under cykelsäsongen 2013 eller 2014 och givetvis förväntar vi oss en rejäl forumtråd även från den resan!

Kommentera och diskutera