Fråga Happys expertgäst – Ny frågespalt

Datum:
23 september 2015 13:46

Nästa vecka startar vi upp en ny frågespalt här på Happy. Tanken är att vi bjuder in experter, idrottsstjärnor och andra intressanta personer som får en egen frågetråd i forumet. Frågespalten är öppen under några dagar och alla forumbesökare har  möjlighet att ställa frågor under tiden. Vi hoppas att det ska resultera i spännande diskussioner och att vi tillsammans kan belysa en fråga ur många olika aspekter.

Vårt första ämne är Allemansrätten där Per Nilsson som är expert på Allemansrätt hos Naturvårdsverket och Anna Grundén som är projektledare på Håll Sverige Rent finns tillgängliga för frågor den 28-30 september, dvs måndag till onsdag nästa vecka.

Allmänt om Fråga Happys expertgäst

Expertgästen kommer att bevaka tråden under utsatt tid. Därefter kan naturligtvis forummedlemmarna fortsätta att diskutera, men räkna inte med expertsvar.

Expertgästen kommer att försöka besvara så många frågor som möjligt, men kommer inte att sitta klistrad vid skärmen hela tiden. Om du inte får svar på din fråga så kanske den redan besvarats, fast i en annan formulering?

Det här är människor som avsätter sin tid för att besvara era frågor och vi förutsätter att alla håller en hövlig samtalston, även om man är oense i sakfrågor.

Kommentera och diskutera i forumet

 

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.