Vinn startplatser till MTB-Vättern 2018

Datum:
10 april 2018 14:30

Var med och tävla och vinn startbiljetter till MTB-Vättern 2018Under Cykelveckan i juni förvandlas den medelstora svenska staden Motala till ett internationellt mecka för cyklister från hela världen. Tillsammans med Happyride kan du nu vinna startplatser till loppet som inleder Cykelvecka den 8 juni – MTB-Vättern!

MTB-Vättern är ett instegslopp med två distanser – 50 km och 25 km. Både den långa och den korta distansen är relativt lättcyklade och alla från 11 år har möjlighet att delta i detta motionslopp. Du som deltagare kan räkna med en stor variation längs vägen – snabba asfaltspassager varvas med skogsvägar, backar och mer teknisk cykling på stigar.

Vinstbord
– Tre startplatser till MTB-Vättern 2018 – (Värde 600 kr/startplats)

För att ha chansen att kamma hem en av startplatserna på vinstbordet ska du svara rätt på frågorna nedan.

Vill du veta mer om MTB-Vättern?
Läs mer på Vätternrundans hemsida: vatternrundan.se/mtb

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2018-05-15

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

Jimel 2018-04-10

Redan bokat Järvsö den helgen så någon annan får vinna ;)