Kalle Bern ny redaktör på Happyride

Datum:
23 april 2018 14:26

Hej, jag heter Kalle Bern och idag är första dagen på ett nytt jobb. Det är därför jag skriver den här texten. Nytt kontor i Stockholm och nya kollegor efter ett par år som frilans. Det handlar alltså om jobbet som redaktör på Happyride. Efter att mestadels ha gjort tidningar ska jag nu ta mig an en ny utmaning. Det ska bli skitkul.

Idag är alltså första dagen på mitt nya jobb som redaktör här på Happyride. Medlem på forumet har jag varit sedan 2006, då hade jag läst på forumet ett tag utan att vara registrerad. Sedan dess har jag nog varit inne nästan varje dag. Oftast läser jag bara, när jag skriver i forumet så handlar det mest om stålcyklar. Favorittrådarna är byggtrådar, just nu är den här bäst.

Ibland försöker jag cykla mot klockan, som här på SBR 22 2016. Foto: AJ

Nästan hela mitt vuxna liv har jag jobbat med cykel på något sätt. Jag har cyklat bud, jobbat i cykelbutik och mekat, men mest av allt så har jag skrivit om cykel. I många år jobbade jag på Cykeltidningen Kadens och Bicycling. De senaste året har jag minskat antalet jobbade timmar och istället ägnat mig åt att studera industridesign.

Jag cyklar i skogen, på långa grusvägar, landsväg och har också hunnit med några försök med nummerlapp. Jag gillar prylar och har den senaste tiden försökt lära mig att bygga cykelramar. Min favoritpryl just nu är mina nya grusvägsdäck, ett par Schwalbe G-one tubdäck som jag kanske limmar redan ikväll.

Jag tror att det kommer bli fantastiskt roligt att jobba med Happyride, men också lite nervöst, det finns så otroligt mycket kunskap på forumet och massor av intressanta medlemmar som jag ser fram emot att lära känna mer, hör gärna av er om ni har artikelidéer eller tips på något annat vi kan göra på Happy.

Senaste kommentarer

R 2018-04-23 21:26

Va?

Och jättekul att just du fick jobbet, Kalle!

arcamone 2018-04-25 21:18

Ännu lite roligare vore det om Kalle hette Berm i efternamn!

ceel 2018-04-25 21:30

Ännu lite roligare vore det om folk läste trådarna innan de skrev... :)

Edit: adderade en smiley för att inte verka så bitter.

EST 2018-04-25 23:15

Hehe bra smak i trådar ;) Mera på g ...