Första hjälpen för stigcyklister

Datum:
02 maj 2018 23:17

Föreningen Stockholms stigcyklister ordnar den 2:a juni en kurs i första hjälpen. Utbildningen sträcker sig över en dag och momenten är anpassade för cyklister och de olyckor vi kan råka utför.

Kursen är öppen för alla som har betalat medlemsavgift för 2018. Har du ännu inte gjort det eller kanske inte är medlem, så kan du passa på att göra det på samma gång. Kursen kostar 200 kronor för medlemmar och ska du bli medlem kostar det ytterligare 100 kronor. Max antal deltagare är 20 och bokningsinfo hittar du i kalendern, under kursen bjuds det på korv och fika, dessutom får alla som deltar ett första hjälpen-kit.

Om du inte bor i Stockholm men vill gå kursen så ordnar Lagerstedt Säkerhetsentreprenad kursen och kan givetvis bokas för liknande kurser senare om ni vill dra ihop något eget med hemmaklubben. Vid stor efterfrågan kommer föreningen att ordna en kurs i höst också.

– Det här är ett sätt att ge något tillbaka, lite extra till våra medlemmar men som också tyvärr kan vara livsviktigt, berättar Olle Svensk Strand som är vice ordförande och sekreterare hos Stockholms stigcyklister

Stockholms stigcyklister är en förening som jobbar både med förebyggande arbete för att förhindra att förhållandena för cyklister försämras i form av lokala förbud men också tar sig ut i skogen och vårdar slitna stigar.

 

 

 

Senaste kommentarer

CW 2018-05-03 22:49

Ping Göteborgs Stigcyklister ffs.