Sponsrat innehåll från Oakley

Otränad – Misstag du bör undvika på Vätternrundan

Datum:
06 juni 2018 20:41

Vätternrundan är lite mer än en vecka bort och du bör ha mängdträningen klar. Vi har gjort fem korta filmer om missar som många cyklister gör inför sin Vätternrunda. Första filmen riktar sig till alla som missat många träningspass och kanske inte är i sitt livs form. Det kommer inte att bli lätt, men det finns fortfarande hopp.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

    ,
  • Kategorier

    Sponsrad artikel

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!