Sponsrat innehåll från Oakley

Överpeppad – Misstag du bör undvika på Vätternrundan

Datum:
07 juni 2018 00:00

Vätternrundan är lite mer än en vecka bort och du bör ha mängdträningen klar och någon slags plan för hur du ska lägga upp din cykling. Vi har gjort fem korta filmer om missar som många cyklister gör inför sin Vätternrunda. Andra filmen riktar sig till alla som har lite väl lätt för att ryckas med i en fart som är omöjlig att hålla hela varvet. Hitta istället din egen fart och cykla på din egen nivå, håll dig till den plan du hade innan start.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

    , ,
  • Kategorier

    Sponsrad artikel

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!