Sponsrat innehåll från Oakley

Matslarv – Misstag du bör undvika på Vätternrundan

Datum:
09 juni 2018 17:32

Vätternrundan är mindre än en vecka bort och du bör vara klar med träningen klar och kanske redan börjat äta lite extra. Vi har gjort fem korta filmer om missar som många cyklister gör inför sin Vätternrunda. Tredje filmen riktar sig till alla som kanske planerar en helt ny typ av kolhydratsladdning eller kanske kokat ihop en energibar som ska testas runt Vättern. Vårt tips inför Vätternrundan är att du håller dig till mat som är bekant och beprövad, både innan och under loppet.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

    , ,
  • Kategorier

    Sponsrad artikel

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!