Sponsrat innehåll från Oakley

Felklädd – Misstag du inte vill göra på Vätternrundan

Datum:
11 juni 2018 09:58

Vätternrundan är mindre än en vecka bort och du bör vara klar med träningen klar och kanske redan har börjat packa väskan. Vi har gjort fem korta filmer om missar som många cyklister gör inför sin Vätternrunda. Femte filmen riktar sig till alla som tror att det där med cykelbyxor inte är så noga. Vårt tips är att du cyklar i kläder som passar, är konstruerade för cykling och inte skaver, välj dessutom gärna kläder som du redan testat.

 

  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till marten@happyride.se
  • Taggar

  • Kategorier

    Sponsrad artikel

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21 13:05

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!