Sponsrat innehåll från Oakley

Sitt skönt – Tips inför Vätternrundan

Datum:
11 juni 2018 22:13

Med Vätternrundans första startgrupp 19:30 nu på fredag är det hög tid att fundera igenom hur man ska cykla. Vi har samlat några tips i korta filmer. Först ut är ett tips om hur du kan påverka din komfort, både den passiva komforten i form av cykelns passform och den aktiva komforten, som är de åtgärder du själv kan bidra med under själva loppet. Tänk på hur du sitter, det ska vara skönt att cykla. Och kul!

  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till marten@happyride.se
  • Taggar

  • Kategorier

    Sponsrad artikel

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21 13:05

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!