Sponsrat innehåll från Oakley

Ät i farten – Tips inför Vätternrundan

Datum:
12 juni 2018 10:59

Med Vätternrundans första startgrupp 19:30 nu på fredag är det hög tid att fundera igenom hur man ska cykla, men även hur du ska äta. Vi har samlat några tips i korta filmer. Idag tipsar vi om maten och att äta i farten, på det sista passet inför Vättern kan det vara bra bra att träna på att äta i farten, utan att behöva släppa hjul eller bara äta när man sitter längst bak i gruppen. Är du trygg i ätandet tappar du inte lika mycket fart varje gång en bulle eller en bar ska ner.

  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till marten@happyride.se
  • Taggar

    , , ,
  • Kategorier

    Artiklar

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21 13:05

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!