Sponsrat innehåll från Oakley

Med och motvind – Tips inför Vätternrundan

Datum:
13 juni 2018 10:54

Med Vätternrundans första startgrupp 19:30 nu på fredag är det hög tid att fundera igenom hur man ska cykla, men även kanske ta en titt på väderprognosen och hur det kommer att blåsa. Vi har samlat några nybörjartips i korta filmer. Idag tipsar vi om vinden och vad som kan vara bra att tänka på. Känner du att du måste släppa hjulet framför tänk på att det nästan alltid kommer att vara jobbigare att cykla ensam än med gruppen.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

    , , ,
  • Kategorier

    Notiser

Senaste kommentarer

Rsvaerd 2018-08-21

Här finns lite information om vad som kan ätas under ett längre lopp. Detta är inför Dirty Kanza men går säkert att applicera för Vätternrundan eller Cykelvasan!