Sponsrat innehåll från Pearl Izumi

Så klär du dig på Cykelvasan

Datum:
07 augusti 2018 09:53

Nu är det inte många dagar kvar till årets största mountainbikehändelse. Som av en händelse har vi en video med lite klädtips inför loppet.

Rätt byxor, rätt tröja, skor och hjälm, är grunden utöver det behövs kanske ytterligare plagg beroende på väder. Efter en ovanligt varm sommar kommer lördagens lopp troligtvis att cyklas under en himmel med växlande molnighet och uppehåll. Men det finns regn i prognosen för området både dagarna före och efter loppet, så man kan inte vara allt för säker på att turen mellan Sälen och Mora blir torr. Har du några tips när det gäller kläder så dela gärna med dig i tråden.

  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till marten@happyride.se
  • Taggar

    , , ,
  • Kategorier

    Artiklar, Puffetta

Senaste kommentarer

PSJ 2018-08-08 08:07

+1 på den Foss.
Men prognosen ändras lite hela tiden så vi får se hur det blir i verkligheten.

Foss 2018-08-08 08:11

Överväger att antigen köpa en vattentät cykeltröja eller att köra med vanlig cykeltröja och en kortärmad vindtät underställströja. Tror mest på att ha något som torkar när det slutar regna men som skyddar mot vinden.

steen 2018-08-08 09:34

Ser ut att bli ett satans väder.
Funderar på tunn undertröja, cykeltröja och en vindjacka med avtagbara ärmar. Blöt blir man hur man än klär sig, mer att skydda sig mot vinden. Kanske ett värmande liniment på benen om morgonen blir kall och bl...

ak84 2018-08-08 09:49

Ska också cykla på fredag bör man skaffa sig ett par överdrag till skorna eller hjälper inte det?
Ska tydligen regna när jag ska cykla, körde öppetspår 2016 och då regnade det rejält också.

Mickem02 2018-08-08 19:14

Dessutom är det värsta busvädret precis den tiden loppet är. Ironiskt är det!