Sponsrat innehåll från Oakley

Ansök, bli en testpilot!

Datum:
20 augusti 2018 09:30

Vill du vara med och testa cykelkläder, komponenter och en massa andra prylar, eller till och med en cykel? Nu lanserar vi på happyride det nya projektet ”Testpilot”. Hur svårt är det att vara med då? Inte särskilt: ansök, testa och i de flesta fall behåll.

Anmäl, testa och behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Framöver kommer vi här på Happyride att presentera nya prylar och resor som du kan anmäla ditt intresse för. Allra först ut i detta nya projekt är produkter från Oakley. För att bli testpilot behöver du ha skrivit åtminstone en recension innan, läs mer om det längre ner.

Vad tror du om Oakley Flight Jacket? Ansök om att bli testpilot!

Vi har alltså massa snygga prylar från Oakley som behöver testpiloter. Först ut är två par Oakley Flight Jacket.
Oakley är inget okänt märke men hur bra är egentligen prylarna enligt medlemmarna på Happyride? Den otroliga kunskap som forumet besitter kan nu i ännu större utsträckning vara till hjälp för andra medlemmar.

Prizm är namnet på optiken som Oakley utvecklat för att förstärka kontrasterna åt bland annat landsvägscyklister, då heter det Prizm Road.

Anmäl nedan till de produkter som du vill testa.
Ansökningstiden är två veckor, till och med 3 september 2018. Mer information om testpilot finns också längre ner i artikeln.

Ansök om att bli Testpilot: Oakley Flight Jacket Prizm Road och Prizm Low Light

Ansök om att bli en testpilot: Oakley Flight Jacket - Prizm Road

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.


Ansök om att bli en testpilot: Oakley Flight Jacket - Prizm Low Light

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.


Mer generellt om projekt testpilot
Alla vi som älskar cykling vet att det kan vara en kostsam hobby. Ofta krävs det dessutom rejäl research innan ett inköp.
Det är inte alldeles enkelt att välja i det stora utbudet av hjul, växelkomponenter, styren, handskar, cykelbyxor, verktyg, jackor, skor, tubeless-vätskor, dämpare, byxfett, hjälmar, tempobågar, randoväskor, glasögon, ekertensiometrar, däck, vinterhandskar, ryggsäckar och så vidare. Och vart ska man cykla egentligen? Är landsväg runt Vättern bästa cyklingen i Sverige eller är det bara hype? Är du leverantör och vill få med dina produkter i vår nya avdelning Recensioner? Hör av dig till Johan Åkesson!

Är det lokalproducerat byxfett från Sollentuna som är bäst? Berätta vad du tycket i vår recensionsavdelning.

På Happyride finns forumet som en öppen plats där åsikter kan stötas och blötas mellan privatpersoner. Det var med forumet som allt startade. Även om en del av engagemanget spillt över till sociala medier som Facebook och Instagram är forumet fortfarande en viktig del av cykelsveriges flödande pulsåder. Nu fortsätter vi att utveckla sajten och satsar på våra recensioner.

Prylar, prylar och prylar. Visst är det härligt men ibland behöver man lite hjälp för att hitta rätt, då kan testpiloterna ledsaga dig till ett klokt köp.

I vårt nya projekt Testpilot har du som läsare chansen att bli utvald och testa cyklar och prylar. Testerna kommer att vara oberoende och du är fri att skriva precis vad du tycker, ris som ros. Produkterna och resorna till våra testpiloter levereras av modiga företag som vill att vanliga, dödliga cyklister ska uppleva deras saker. En kritisk recension ger företaget möjligheten att lyssna och lära för framtida produkt- eller destinationsutveckling. En positiv recension ger företaget en hint om att de är inne på rätt spår.

Hur väljer Happyride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en cykel, hjälm eller liknande. Fler recensioner ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Du anmäler ditt intresse som testpilot för varje enskild produkt. Det är alltså ingen generell anmälan som gäller för  hela projektet. Ser du en produkt som du vill testa – anmäl ditt intresse för att bli testpilot till just denna produkt. Allra först ut i detta nya projekt är två par glasögon från Oakley, vilket du läser mer om ovan.
Redan kommande veckor vankas fler testpilots-saker och utan att avslöja för mycket kan vi säga att det fortsatt handlar om Oakley.

Generellt: Hur blir du en testpilot?

 1. Se till att ha minst en bra recension med bild som är skriven under de senaste tolv månaderna.
 2. Ansök om vilka prylar du vill testa. Ansökningstiden är normalt 2 veckor.
 3. Håll tummarna och/eller be en bön, medan happyride.se bedömer alla testpilots-ansökningar.
 4. När vi kontaktar dig via mail måste du svara inom 24 timmar annars förbehåller vi oss rätten att ta fram en ny testpilot.
 5. Testa prylen och skriv en ärlig och bra recension med bilder.
 6. Behåll prylen.
Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
 • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
 • Taggar

  , ,
 • Kategorier

  Artiklar, Puffetta, Testpilot

Senaste kommentarer

Putte R 2018-08-22

Jag är bra på att testa?? Testar gärna, Kör LVG, CX, MTB Quattro Stagioni☀️⛅️⛈❄️?☔️⛄️

EST 2018-08-21

Jag vill testa saker som kan gå sönder?

ForesterGuy 2018-08-20

Det där är alltså testpilotglasögon?

Jimel 2018-08-20

Ja detta ser jag fram emot, ibland svårt att hitta info när man ska köpa något, frågar man så har oftast någon input så vore ju perfekt om det fanns skrivet innan!

Enduro Fredrik 2018-08-20

Kul initiativ!!