Sponsrat innehåll från Oakley

Testpilot sökes: Oakley Aro5

Datum:
24 augusti 2018 14:20

Det tål att upprepas: Ansök, testa, behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Under hösten kommer vi här på Happyride att presentera nya prylar som du kan anmäla ditt intresse för. Nästa pryl på tur är en hjälm från Oakley. Aro5 är en aerohjälm i samma färger som Dimension Data cyklar i.

Vill du se ut som Mark Cavendish? Ansök då om att bli testpilot för en Oakley Aro5.

Här har ni hjälmen ”in action”.

”Tuned for speed” hävdar Oakley själva. Är det så? Det är det vi vill veta. Ansök här om att bli den som testar och behåller hjälmen som kostar 2399 kronor att köpa. Hjälmen har Mips och Boa 360 fit. Du måste ha skrivit minst en recension på Happyride det senaste året för att kunna söka (om du inte har gjort det, gör det nu). Ansökningstiden är två veckor, till och med 8 september  2018. Mer information om testpilot finns här.

Ansök om att bli en testpilot: Oakley Aro5 Dimension Data

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Sponsrade inlägg är en del av Happyrides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till martin@happyride.se
  • Taggar

    ,
  • Kategorier

    Artiklar, Puffetta, Testpilot

Senaste kommentarer

Inga kommentarer