Tävling – Visa ditt cykelår i bilder 2018

Datum:
23 december 2018 08:37

Tävlingsupplägget i korthet: Dela dina finaste cykelbilder genom att posta dem i denna tråd. Vi andra betraktar dem därefter andäktigt och utbrister i små inandningssuperlativer.

Tävlingsregler i finstilt version

  • Bilden ska vara tagen under 2018
  • Bilden ska vara cykelrelaterad
  • Du som delar bilden ska också vara upphovsmänniskan. Du ska alltså ha tryckt på avtryckaren.
  • Varje tävlingsdeltagare får bidra med max 7 bilder.
  • Max en bild från varje ”cykeltillfälle*”
  • Man får lägga till tre bilder utom tävlan som är tagna av någon annan, men de ska vara från ett ”cykeltillfälle*” där man själv varit med. Märk dem med ”jag var också där!” och ange fotografens namn. Det är ditt ansvar att kolla med fotografen att det är ok att dela bilden.
  • Redaktionen är enväldig jury
  • Vi stänger tävlingen på midnatt nyårsafton. Vinnarna meddelas när juryn grälat färdigt.

Tävlingskategorier

Dessa är inte skrivna i sten men några idéer är: Bästa bild, bästa bildserie, roligaste bild osv. Vi kommer säkert på ett ytterligare några kategorier när vi ser bilderna. Överraska oss!

Prisbordet

Första, andra och tredjepris är happymerchandise, flaskor, klistermärken och kedjestagsskydd. dessutom kommer förstaplatsen att belönas med ett än så länge hemligt förstapris.

*Cykeltillfälle. Detta begrepp är medvetet luddigt men kräver ändå lite förklaring. Tänk det som ett ”tillfälle när du var ute och cyklade”. Vi vill alltså inte se sju bilder från samma tillfälle, även om släpljuset var magiskt, stigen/vägen var ultramegacool och du pekade kameran åt sju olika håll. Men om du tex dokumenterat samma ställe sju olika gånger under året så är det godkänt.

PS Alla eventuella skämt om cykelår och cykellår måste vara roliga DS

 

Senaste kommentarer

JOHAN KI 2019-01-23 15:08

Trodde också att det skulle vara bästa bild o inte serie.

Aron 2019-01-25 11:24

Rösterna är räknade. Grattis till Makten! Hjälmen är din.

Makten 2019-01-25 12:09

Åh, tack!!! :-)

Jag misstänker dock att medium är för litet för mig. Är det någon på redaktionen som hjälmen passar på, som kan mäta sitt hufvud?
Annars skänker jag den vidare. Harling kanske behöver en hjälm? Utan honom hade d...

Berk 2019-01-25 19:32

Grattis Makten!
Jättebra cykelår i bilder! Gillar framförallt bilden "Oh deer". Varje gång jag ser den vill ja direkt tar cykeln och åka till Hellas.

Domestique 2019-02-05 12:49

Här har man haft fullt upp med lite olika projekt och inte riktigt hängt med och så dyker det upp ett mail från Kalle Bern i inkorgen! Det här är ju fantastiskt roligt och priset är ju något som jag verkligen har användning för! Otroligt! :)...