Tävling – Visa ditt cykelår i bilder 2018

Datum:
23 december 2018 08:37

Tävlingsupplägget i korthet: Dela dina finaste cykelbilder genom att posta dem i denna tråd. Vi andra betraktar dem därefter andäktigt och utbrister i små inandningssuperlativer.

Tävlingsregler i finstilt version

  • Bilden ska vara tagen under 2018
  • Bilden ska vara cykelrelaterad
  • Du som delar bilden ska också vara upphovsmänniskan. Du ska alltså ha tryckt på avtryckaren.
  • Varje tävlingsdeltagare får bidra med max 7 bilder.
  • Max en bild från varje ”cykeltillfälle*”
  • Man får lägga till tre bilder utom tävlan som är tagna av någon annan, men de ska vara från ett ”cykeltillfälle*” där man själv varit med. Märk dem med ”jag var också där!” och ange fotografens namn. Det är ditt ansvar att kolla med fotografen att det är ok att dela bilden.
  • Redaktionen är enväldig jury
  • Vi stänger tävlingen på midnatt nyårsafton. Vinnarna meddelas när juryn grälat färdigt.

Tävlingskategorier

Dessa är inte skrivna i sten men några idéer är: Bästa bild, bästa bildserie, roligaste bild osv. Vi kommer säkert på ett ytterligare några kategorier när vi ser bilderna. Överraska oss!

Prisbordet

Första, andra och tredjepris är happymerchandise, flaskor, klistermärken och kedjestagsskydd. dessutom kommer förstaplatsen att belönas med ett än så länge hemligt förstapris.

*Cykeltillfälle. Detta begrepp är medvetet luddigt men kräver ändå lite förklaring. Tänk det som ett ”tillfälle när du var ute och cyklade”. Vi vill alltså inte se sju bilder från samma tillfälle, även om släpljuset var magiskt, stigen/vägen var ultramegacool och du pekade kameran åt sju olika håll. Men om du tex dokumenterat samma ställe sju olika gånger under året så är det godkänt.

PS Alla eventuella skämt om cykelår och cykellår måste vara roliga DS

 

Senaste kommentarer

NickPick 2019-01-19 18:57

Maktens serie, men ciggbilden var väl ingen vinnarbild... Snarare serien!

Makten 2019-01-19 21:18

Ojoj, jag bugar och bockar, och det gäller övrigas kommentarer också! Roligast med ditt inlägg är att det är precis det jag ville åt med bilderna, eftersom jag valde dem just med bildserien i åtanke. Jag hade till exempel annars inte tagit med badbil...

Berk 2019-01-19 21:37

Håller med att man kan inte fråga ett cykelår i bilder och sen välja en bild.

Yonna får min röst.

Yonna 2019-01-19 22:25

Grattis Domestique! Jag håller med att din bild är vinnarbilden, otroligt vackert och framförallt mycket speciellt. Härligt bild, tack att du delade med dig!

Ciggbild från Makten är för mig vinnarbilden två, en härligt annorlunda cykel...

TorakP 2019-01-19 22:56

Jag siger Yonna the happy fatrafter :-)