Svenska Cykelmässan ställs in pga corona

Datum:
13 mars 2020 12:25

Svenska Cykelmässan 20-22 mars 2020 kommer inte genomföras som planerat.    

Efter svenska regeringens beslutat att alla arrangemang/folksamlingar med över 500 deltagare inte får genomföras från och med kl. 00.00 den 12 mars och tills vidare har Svenska Cykelmässan bestämt att ställa in detta år.

Som ett led i det beslutet har Stockholmsmässan bestämt att stänga ner samtliga mässor och evenemang med över 500 deltagare. Det innebär att Svenska Cykelmässan den 20-22 mars 2020 därmed inte har tillstånd att genomföras som planerat. Vi återkommer snarast möjligt med mer information, skriver man i pressmeddelandet och vidare att:
”Vi följer den internationella utvecklingen i aktuella branscher och vilka beslut arrangörerna av de internationella mässorna kan komma att ta för att i vår tur kunna fatta kloka beslut kring framtiden för mässan. Vi beklagar djupt den uppkomna situationen.”

Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.