24Storage testpilot: ”– Bra att kunna ha sina cyklar nära till hands, varma och ombonade”

Datum:
15 maj 2020 09:00

I höstas sökte vi en testpilot till 24Storage. Med förvarning i förråd hos 24Storage frigjordes ett rum för cykel hemma hos testpiloten Alec Ruston (@bollox). Här läser du vad testpiloten tyckte om upplevelsen.

24Storage recension

Styrkor:
Frigör plats för cykeln (o annat som är mindre viktigt). Bra säkerhet/bevakning. Ingen bindningstid.

Svagheter:
Kostar pengar.

Betyg:
4 av 5

Sammanfattning:
Det är bra att kunna ha sina cyklar nära till hands, varma och ombonade, men inte alltid lätt att ordna där hemma.

Gustav HallénTestpiloten på väg in med en av sina cyklar till 24Storage i Eskilstuna.
Gustav HallénMåste-behålla-ifall-att-grejerna skickade testpiloten till förrådet på 24Storage och kunde därför frigöra ett rum inne i sin bostad som då blev ett dedikerat cykelrum.

Nu skall jag vara öppen och poängtera att jag vann ett års förvaring hos 24Storage via Happyride.se, men å andra sidan så har jag redan ett förråd hos dem sedan 2016, så det känns befogat med en recension i alla fall. Jag fick t.o.m. teckna tidig rabatt då, som jag fortfarande har efter 3 år som kund.

Gustav HallénFöre frigörningen…

Där har jag förvarat sådana ”måste behålla ifall att” saker från då jag bytte ner mig i bostadsstorlek. Förrådet ligger bara 600 m från där jag bor mitt i stan, och är öppet från tidigt på morgonen till 23, så jag har aldrig haft problem med tillgång. De har PIN-kod för att komma in, vilket är bättre än egen nyckel eller tag, då man kan glömma sånt inne i byggnaden då man springer ut o in med grejor (tro mig, jag har gjort det!). Med PIN kommer man ändå in igen.

Gustav Hallén…efteråt fanns plats för mek i cykelrummet.

Byggnaden är ren o fin, förrådet med. Det finns en stor frakthiss, lite slö, men med gott om plats. Förrådet är dimensionerade så att man kan enkelt förvara saker, inkl långa saker som surfbrädor, skidor o sånt. O bra bevakat!

Gustav HallénVerktygen på plats i cykelrummet.

Det fick jag bevis på 3 dagar efter att jag fick det ovannämnda gratis förråd å flyttade in bland annat mina 2 st cykelväskor. Någon idiot försökta tända eld på hela byggnaden mitt i natten! Tack vara brandlarmen o kamerabevakningen så märkte de snabbt detta, o kunde larma brandkåren. De var snabbt på plats o släckte. Jag tror att bara ett par förråd tog skada. Mina 2 förråd var helt OK, lite röklukt bara, o 24Storage var snabba med info till alla, samt tillgång till förråden så snabbt polisen var färdiga o det var OK att komma in.

Gustav HallénCykel som delvis byggts i nya cykelrummet.

Lite shockartad efter att precis fått det andra förrådet, men om jag se på mina 3 år med det andra förrådet så har jag inte haft några bekymmer alls, mina saker har varit säkra, o jag har kommit åt de när jag vill.

Gustav HallénAlecs lya inhyser numera ett cykelrum, lägenheten ligger i ombyggda ”Faktoriet” som fram till 2012 var en gevärsfabrik i Eskilstuna
Gustav HallénBakxäveln jobbar precis som den ska efter justering i cykelrummet.
Ta del av Happyrides nyhetsbrev med spännande nyheter!

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.

Senaste kommentarer

s-o 2020-05-15

”Bakxäveln” :) Ja, vem har inte kallat den för det när det krånglat? :LOL:

Atlas 2020-05-15

Ja ja, nu vet vi om förråd. Visa hojarna nu, de ser grymma ut!

Redaktionen 2020-05-15

https://happyride.se/wp-content/uploads/2020/05/puff-24S-2000x1043.jpg I höstas sökte vi en testpilot till 24Storage. Med förvarning i förråd hos 24Storage frigjordes ett rum för cykel hemma hos testpiloten Alec Ruston (@Bollox). Här läser du vad te...

Jimel 2019-11-19

Grattis!

Bollox 2019-11-19

Boom! Utvald och uppringd av HappyRide o 24-Storage idag. Dags att se vad skall bort till förrådet samt hur cykelrummet skal se ut :-)

fredrik168 2019-11-13

Jag kan testa verktygskitet! Har ingen nytta av storaget så det kan nån annan få.

lindengbg 2019-11-11

Hade det varit omvänt, dvs att ha cykelverkstad hos 24 så hade det varit toppen. Att rensa (och omvandla) ett runt hemma är nog svåraer.. Har de fått in några kandidater alls tro?

JohanA 2019-11-11

2 dagar kvar att ansöka https://happyride.se/2019/10/30/24storage-soker-testpiloter-gratis-cykelrum-1-ar-och-stort-verktygskit

Jimel 2019-11-01

Valkar gör det väl bara bättre?

jonte987 2019-11-01

Kneecap har inga frökenfingrar.