Senaste innehållet av Åbbe1

 1. Å

  Dagens Bild-tråden! Del 2. (Obs, regler i första inlägget!)

  Från gårdagens premiärtur med graveln. Blåste en del längst med kusten 😆
 2. Å

  Cykel i lägenhet

  Snyggt! Vad har du som håller den på plats? Ser inget (uppenart) på bilden…
 3. Å

  Biltemas och Hövdings hjälm i topp tillsammans med 14 andra! Folksams hjälmtest!

  Troligtvis för att folk som regel skrattar åt folk som köper saker på Biltema och säger något i stil med ”Biltema? Då kunde du likaväl slängt pengarna.” Vill du motivera varför du känner dig påhoppad av rubrikvalet?
 4. Å

  [OT] Larm till förråd?

  ”Koppla upp dina Xiaomi / Aqara sensorer till HomeKit med Aqaras Gateway. Förutom att agera Gateway fungerar den även som Siren och Nattlampa.”
 5. Å

  [OT] Larm till förråd?

  Aqara kan ha det du letar efter. https://www.webhallen.com/se/manufacturer/26457-Aqara En hub borde räcka tror jag, men går att komplettera med rörelsesensorer.
 6. Å

  Hur är föret i GBG?

  Instagram ja 😉 Var en polare som hade lagt upp på story, så något bevis finns tyvärr inte kvar... Ska se om jag kan få loss några bilder från honom 😁
 7. Å

  Hur är föret i GBG?

  Vad jag sett på IG så har det byggts för fullt senaste två veckorna, så någon spång borde de fått upp iaf 😉
 8. Å

  Hur är föret i GBG?

  I somras var det riktigt lerigt och brötigt, iaf på Vilmarksleden mellan Kåsjön och Härkeshultsvägen. Det har byggts en del nya spångar senaste veckan dock 👍
 9. Å

  Olyckor i JBP

  Den där videon fick mig att inse att jag ska fortsätta hålla mig till stig och grusvägscykling :sneaky: Insåg lite senare att den var klassad som svart (i Trailforks) och kunde andas ut lite iaf.
 10. Å

  Hjälp med pulsklocka

  Tveksamt, de var inte mycket till hjälp i Sisjön när jag skulle köpa min klocka. Verkar generellt vara en lågprioriterad avdelning på många elektronikvaruhus.
 11. Å

  Springa, smärta

  Tänkte samma sak. Hade problem med mina knän när jag sprang i ett par dyra skor från Asics med för mycket dämpning, köpte ett par jättebasic Nike för 400:- och då försvann all värk i knäna.
 12. Å

  Cykelprylar från Wish

  Det bestämmer man självklart själv, så här går du miste om en konflikt! Vad jag däremot vill predika är att man som regel bör tänka ”Behöver jag detta?” en gång extra innan man handlar, för oftast när man köper onödiga hyllvärmare som slängs/skänks knappt använda efter några år är det för att...
 13. Å

  Cykelprylar från Wish

  Riktigt spot-on! Just de där onödiga skitprylarna som impulsköps ”billigt” är den onödiga konsumtionen. Transporterna sker oavsett var man köper det, det är ”slit och släng”-beteendet som måste fixas. Har själv handlat en del på Wish och E-bay, så jag ska inte kasta sten i glashus. Mycket...
 14. Å

  [OT] Övningskörning

  Man får inte byta fil över heldraget heller, men ändå gör folk det hela tiden. Bästa tankesättet i trafiken är ”alla andra är idioter som gör som de vill, följ reglerna så är din egna rygg fri i alla fall”.
 15. Å

  [OT] hockey!

  Hoppas självklart på en ännu ett år med dubbla pokaler ??
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer