Senaste innehållet av antosi

 1. A

  Garmins Strava livesegment +-, före eller efter?

  Är det bara för mig (530 Edge) som tidsangivelsen blir röd om jag ligger bakom?
 2. A

  Fenix 3 registrerar alltid fler höjdmeter ner än upp. Går det att åtgärda?

  Såvida Fenix 3 fungerar på samma sätt som Vivoactive 3 så om du väntar 30s från det att du valt aktivitet tills dess att du startar aktiviteten så kommer barometern automatiskt kalibreras om under tiden. Jag gör alltid detta och höjdmetern stämmer ganska bra, max 2-3% skillnad. Mer info...
 3. A

  Visa din rabattkod

  Skickat PM med kod. Dock inte nyttjat Bikesterkoden så den är up for grabs.
 4. A

  Blockettråden 2

  Haha älskar att varningen "rim subject to wear" inte bara står med i produktbeskrivningen på två språk utan också fotats extra noga. I tron om att det är en viktig detalj som måste komma med?
 5. A

  Giro d’Italia 2021

  Så är det! Verkar ha varit problem med det tidigare, så just det kanske var en dålig idé.
 6. A

  Giro d’Italia 2021

  Åkarna, arrangörerna, alla fordon, UCI, åskådarna. Finns väl en del som är/var onödigt farligt, supertuck är ett exempel. Någonting jag reflekterat över är möjligheterna för autobroms för cyklister på samtliga bilar, då hade kanske Serry sluppit bli påkörd. Onödigt farligt att inte tvinga...
 7. A

  Visa din rabattkod

  50% rabatt på Bikester-rabatt! 40 kronor Bikester rabattkod säljes för 20 kronor, PM för info! (Skämt åsido, sjukt att folk säljer koder. QZLZH9K7X24P ger dig 40 kronor rabatt om du handlar över 700)
 8. A

  Frågor man inte vågar ställa, egentligen....

  Håller på att renovera en cykel och drog av bottom bracketen på den. Det verkar vara en FSA MR036. Är det fritt fram att byta till en Shimano BB-RS500 eller är det någonting man behöver tänka på? (Ska i samband med detta även byta vevparti där ovan BB rekommenderas, om det har någon betydelse)...
 9. A

  Nytt in Göteborg - Lvg routes wanted!

  Japp exakt sådär! Man kan gena direkt över den parkeringen också, men vill minnas att bron till parkeringen är lite jobbig med sånt anti-halk-hönsnät på sig. Vill också minnas att det är bra skyltat hela vägen om man är rädd för att cykla vilse!
 10. A

  Nytt in Göteborg - Lvg routes wanted!

  Kan vara värt att uppmärksamma att kommunen gått ut med en varning att det är livsfarligt att beträda den avstängda delen på grund av noll bärkraft på sina ställen och hög risk för slukhål(länk). Går en liten grusväg runt på ett par hundra meter man kan ta om man värdesätter livet högre än...
 11. A

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  Jag är på jakt efter ett par delar till annalkande cykelsemester. Söker ett par SPD-pedaler samt ett billigt bakhjul för fälgbroms som klarar av 37mm breda sulor och 9 växlar! Hojta till om du har något liggandes!
 12. A

  Visa din rabattkod

  QD6HS2V6RXL6 - Giltlig 2v framåt Och tack för denna, lyckades vara riktigt snabb på bollen.
 13. A

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  Har en gängad 20g Co2 (oanvänd såklart haha) som skänkes. Bor du i Göteborg med ett par mils omnejd och har en brevlåda som är lätt att cykla förbi och droppa den i (dvs ej gå igenom portar och lämna cykeln) kan du skicka PM så får du leverans någon gång när jag får lust!
 14. A

  Mat/energi för cykelpass

  På pass under 2h är det nästan bara vatten, har dock alltid med mig en reservgel. Över 2h brukar jag räkna med 1 gel/h samt en eller ett par av @Kung Stalle maktkakor, 10 av 10! (Recept men med dessa ingredienser ). Hade det inte varit för koffeinet i gelsen hade jag bara kört med maktkakorna!
 15. A

  Friskvårdsbidrag - cykelskor?

  Sant, skattefinansierat! :)
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer