Senaste innehållet av bjrnn

 1. B

  Jag vill låna verktyg-tråden...

  det borde ju bli alldeles perfekt, skickar ett pm.
 2. B

  Jag vill låna verktyg-tråden...

  stockholm/söderort önskar låna verktyg för att demontera och montera ett pressfit gxp vevlager, ska fixa lite kabeldragning för dropper på tjejens spark.
 3. B

  sökes: hjälp med intern kabeldragning dropper scott spark ex comp -18

  försöker i sista stund installera en dropper på flickvännens spark rc comp -18. har försökt med ett magnetkit för intern dragning, men kommer inte förbi vid vevhuset. är lite tight om tid för att gå via nån lbs. så om någon kunnig med verktyg i stockholmsregionen skulle vilja göra en insats...
 4. B

  [OT] Happys båtforum

  xshore är väl mer en jolle till lyxyachter än än en användbar båt, ingen direkt räckvidd att tala om vad jag hört. elbåtar behöver väl gå tillbaka till gamla skolan med långa och smala båtar likt pettersonbåtar om man vill få lite räckvidd.
 5. B

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  har en låda med följande däck: 2x maxxis aspen (29x2.25) gått 10 mil ca 1x spez fast trak grid(29x2.3) har en mkt kvar att ge 1x spez ground control (29x2.3) gått ca 50mil 1x spez hillbilly grid (29x2.3) nytt hämtas i trångsund eller skickas mot frakt + något flytande
 6. B

  2m lång. Ramstorlek och val av hoj

  jag är 196cm och sitter på en xl epic evo -19, kör också stig, grus och asfalt(transport). monterade en axs 175mm dropper för att få ner sadeln lite mer när det går utför. det svåra tycker jag är att hitta bra alternativ begagnade, xl är inte den mest sålda storleken direkt.
 7. B

  Den officiella cykelkärra-för-barn-tråden

  ez-hitch finns på addnature också.
 8. B

  Den officiella cykelkärra-för-barn-tråden

  jag köpte schwalbe supermoto x 2.4 till våran vagn, jättenöjd sånär som på att det är lite trångt att fälla ned handtaget vid ihopfällning av vagnen. men jag skulle nog inte vilja vara utan dämpning och fällbara ryggar på vagnen trots ballongdäck.
 9. B

  Visa Din Specialized

  hade inte du en epic evo innan, vad föranledde ett byte?
 10. B

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  2st maxxis aspen 29x2.25 m slangar rullat ca 20mil 1st specialized fast trak 29x2.3 bra skick skänkes, först till kvarn. hämtas i trångsund
 11. B

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  pm’a adress så lägger jag den på lådan vid lämpligt tillfälle, dvs ingen expressleverans.
 12. B

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  bortskänkes. deore xt framväxel + reglage, m8000 serien. hämtas i trångsund alt sjöstan.
 13. B

  Bullitt Cargo Bike (en tråd om)

  jag är 1.96 och det funkar fint för mig, sadelstolpe bör vara runt 400mm och sen kan man ju alltid leka med stamlängder och ev setback på sadelstolpen. min har även en easy up monterad för enkel justering av styret vid behov. jag gillar hyfsat aggressiv ställning så min är i botten just nu.
 14. B

  Bullitt Cargo Bike (en tråd om)

  okej, jag gav 22.5k för min med hcb och fahrer panelväskor och hållare. finns väl lite prutmån men dom verkar ju försvinna allt eftersom trots relativt höga priser, är väl fördelen att dom ändå har bra kurs på beg.marknaden.
 15. B

  Bullitt Cargo Bike (en tråd om)

  jag slog till på den du kanske syftar på, prutade en del och med tanke på specen och skicket är jag mkt nöjd såhär långt. såklart tillför väl inte thomson delarna något till bruksvärdet men däremot tillför det i form av glädje för min del.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer