Senaste innehållet av BobSacamano

 1. B

  Ankfotad

  Hur hittar jag dessa SPD cleats med större vinkel, har googlat men utan resultat.
 2. B

  Ankfotad

  Tanken har slagit mig, men tänkte att det kanske fanns cleats med inbyggd större vinkel eller liknande, finns ju så mycket andra prylar! Har ett par shimano skor ska titta om jag kommer åt plattan.
 3. B

  Ankfotad

  Tack för svar! Jag vill ju framför allt kunna vinkla cleatsen under skon. Även om mer float skulle kunna vara en lösning så känns det bättre att i första hand kunna få till rätt vinkel på cleatsen, om det överhuvudtaget går.
 4. B

  Ankfotad

  Det låter mycket spännande, jag skulle vilja kunna vinkla foten något. Går framförallt på stortån. Detta funkar alltså på SPD cleats också?
 5. B

  Ankfotad

  Har pedaldistanser som förlänger pedal axeln 2cm så inget problem.
 6. B

  Ankfotad

  Hej! Har fötter som Charlie Chaplin. Har löst detta med pedal distanser och det underlättar i o m att man får isär tårna. Har shimano SPD pedaler och cleats och skor som passar detta. Nästa problem är att det är svårt att få till en tillräckligt stor vinkel på cleatsen under skon. De jag har...
 7. B

  Stöldskyddsmärkning, cykelmärkning, SSF eller ISR

  Är detta argument mot själva idén med märkning? Jag tycker nog att det är en enkel billig lösning som i vilket fall kan förenkla min kommunikation med försäkringsbolaget. Vill någon ta cykeln så gör det det, inget snack om den saken.
 8. B

  Stöldskyddsmärkning, cykelmärkning, SSF eller ISR

  Skulle du göra så självt? Känner man bara till att det finns dessa register och märkningar så krävs det ju att man aktivt väljer att inte enkelt kolla upp detta i samband med köp. Du slår väl upp en beggad bil?
 9. B

  Stöldskyddsmärkning, cykelmärkning, SSF eller ISR

  Men det är köparen av stöldgods vi vill påverka och även om stulen cykel i vilket fall blir såld så minskar väl priset och efterfrågan om den vid en slagning i dessa register visar sig vara anmäld stulen.
 10. B

  Stöldskyddsmärkning, cykelmärkning, SSF eller ISR

  Är det inte vårt ansvar att försvåra för busen i mesta möjlig mån vi orkar med. Ponera att du ska köpa en beggad märkt cykel, en normal medborgare som känner till dessa märkningar och register slår väl då upp qr koden och kollar om den är anmäld stulen. Jag tycker det är en billig ”no brainer”...
 11. B

  Stöldskyddsmärkning, cykelmärkning, SSF eller ISR

  Hej! Ska märka cykeln för att förbygga stöld. Finns vad jag hittat två likartade system för detta som båda bygger på DNA, SSF:s cykelmärkning och ISR märkning. Länkar till dessa nedan. Jag vet inte vilken jag ska välja. Spontant vill man väl ha det mest internationellt kända blad allmänhet...
 12. B

  Scott spark the tråd

  Vad tror ni om denna? https://www.xxl.se/scott-spark-900-elite-nx-12-20-heldampad-cykel-unisex-svart/p/1170841_1_style
 13. B

  Vad heter detta ”vajertäckning”

  Tack för svar! Kanske är det enklaste sättet att snabbt få fram lite.
 14. B

  Vad heter detta ”vajertäckning”

  du tror inte om vajern kläs i liner hela vägen från utgångshplet i ramen och genom vajerföraren, att det skulle innebära mindre friktion?
 15. B

  Vad heter detta ”vajertäckning”

  tack för svar. DanielS fick fram en bild (från som nästan visar hela vajerdragningen och det verkar ju snarlikt. Fast på den bilden finns ingen liner alls så man blir ju konfunderad. Intressant att dragningen ser fel ut. Vad tänker du på då?
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer