Senaste innehållet av Bragolgrothion

 1. B

  [RR] Stigcykling i Lofsdalen (och lite park också) + Nipfjället/Städjan (Idre)

  Städjan DH är den rutt jag brukar köra ner. Rutt 1 ser bra ut fram till Gränjåsvallen, har dock inte kört sträckan efter. Rutt 2 har dels mycket nerför på bilvägen och utförs på städjan är riktigt brant. Sen måste man inte ta sig upp på toppen om man inte vill se på utsiken. Toppkammen är som...
 2. B

  [RR] Stigcykling i Lofsdalen (och lite park också) + Nipfjället/Städjan (Idre)

  Städjan är fint! Både ner mot Gränjåsvallen och bort mot parkeringen på nipfjället.
 3. B

  Gävle happyride

  Aha. Dödsbranten alltså. Jo det såg rätt svårt ut!
 4. B

  Gävle happyride

  Nån som vet nåt om byggena i Hemlingbybacken? Dels på östra sidan, börjar bakom tornet. Inte klar men några rejäla hopp är byggda . Och väster om liften är det en början på någon slags flow/downhillbana.
 5. B

  Sjysst cykling mellan Mora och Lofsdalen?

  Att ta sig upp och ner för Städjan är kul! Man måste inte ta sig hela vägen upp heller. Södra leden och så vända strax innan klipporna brukar vara lagom. Sen är det fint ner till Gränjåsvallen.
 6. B

  Välja vätskeryggsäck

  Jag gillar också Uswe, fast nog får man den i nacken ibland.
 7. B

  Lallare på cykelbanan (ej storstad)

  Tycker det finns gott om sådana. Alla håller ju inte sig längs kanten eller tar det försiktigt heller. Mitt exempel är här. Där vill iaf inte jag cykla två i bredd plus en gående.
 8. B

  Lallare på cykelbanan (ej storstad)

  Om man möter en gående och en oändlig rad cyklister hjälper det ju inte hur mycket man än sänker hastigheten. Jo, högertrafik hjälper. Då är det ju bara att cykla bakom den gående tills man kan köra om.
 9. B

  MTB för femåring? (Efter Isla Cnoc 16)

  Min sexåriga dotter älskar sin Cannondale Trail 20. Hon är 117 cm lång. https://m.biketown.se/sv/articles/2.174.19255/cannondale-trail-20-2020
 10. B

  Gävle happyride

  Tog årets första (enda) sväng på milen i Hemlingby igår. Nu var den ännu mer förstörd (handikappanpassad?), från att man svänger av 5an fram till bron innan backen är den numera grusväg.
 11. B

  Lallare på cykelbanan (ej storstad)

  Skönt att nån håller med mig! Folk brukar inte göra det.. Anledningen till att jag bryr mig så mycket är att jag upplever dessa situation minst ett par gånger i månaden. På väg till jobbet finns en vältrafikerad gång- och cykelbana, smal och en sväng med skymd sikt. Där är det svårt att...
 12. B

  Lallare på cykelbanan (ej storstad)

  Ja men det blir ju lite svårt om den man tänker köra om är på väg emot en. Ponera att det kommer många mötande cyklister. Då är det väl bättre om den gående hållt till höger så kan upphinnande cyklister lägga sig efter i gångfart och köra om när mötet hunnit förbi?
 13. B

  Lallare på cykelbanan (ej storstad)

  Hur ska den gående väja om det kommer en cykel från varje håll?
 14. B

  Lallare på cykelbanan (ej storstad)

  Att gå på vänster sida kan leda till många knepiga situationer. T. ex. om två cyklister och en gående möts samtidigt. Om den gående gått på höger sida hade den upphinnade cyklisten lagt sig bakom och kört om när tillfälle gavs. Om den gående håller vänster måste antingen båda cyklisterna byta...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer