Senaste innehållet av cyklist1

 1. C

  [Sponsrat innehåll] Jonas cykelpendlar varje dag året runt

  Så trött på alla som måste hävda sig .. pendlar själv som han 13 km enkel väg.. medvind 25 min--... snöstorm 1 timma ++. Varför ta till tider som knappt dopade klarar?,
 2. C

  [Sponsrat innehåll] Jonas cykelpendlar varje dag året runt

  Visst klart varför överdriva då??
 3. C

  [Sponsrat innehåll] Jonas cykelpendlar varje dag året runt

  Jo men så här blir det nog ofta.. man lägger till lite på sträckan o sen skarvar lite på tiden.. facit blir ofta orimligt !!! Jag ställer mig frågan varför?? De flesta av oss kommer ju inte i närheten av det elitcyklister kan prestera.. .Ren fåfänga!!
 4. C

  [Sponsrat innehåll] Jonas cykelpendlar varje dag året runt

  Löjlig artikel överdrivna tider .anmäl honom till touren måste vara en baggis hänga med där.... löjligt få läsa detta på en sida för cyklister.. Blir så här när man först överdriver sträckan o sen nallar lite på tiden..
 5. C

  [Sponsrat innehåll] Jonas cykelpendlar varje dag året runt

  Ja nu har tiden korrigerats. Kanske ska sträckan ändras nån km med :-) så är nog snittet nere på lite under 30 km/h som låter mera rimligt speciellt om man ska in i lite stadscykling med.
 6. C

  kassett

  Någon som vet skillnaden på shimanos kassetter jag har idag CS-HG 30 som måste bytas! kollade på roseversand o där är den slutsåld men de har en som heter CS-HG 31 Vet någon vad som skiljer? tror ni de är kompatibla?
 7. C

  [OT] - Köpa bil

  Kanske prenumerera på en ny bil?? http://www.ekoplus.se/ Kia http://www.toyota.se/finance/finans_prenumeration3_privat.tmex toyota Service försäkringar ingår i priserna! Kanske kan vara förmånligt o slippa ev verkstadsräkningar om man har otur med en begagnad bil
 8. C

  Den officiella Canyon-tråden

  kollat in canyon roadlite 7.0 men blir lite osäker på vilken storlek jag ska välja! Mäter jag upp min gamla racer så är den nära nog exakt med deras storlek 62 vilket dom också rekommenderar när jag lägger in mina mått i deras konfigurator (precis på gränsen mellan 60 o 62). men funderar själv...
 9. C

  ny racer canyon roadlite 7.0

  Blivit lite sugen på att köpa mig en landsvägscykel. kikat på canyons roadlite_serie som jag tycker verkar prisvärd!? har cykelpendlat några mil varje dag under många år. Skulle vara trevligt att köpa sig en landsvägscykel o börja träna lite seriösare igen.Körde för ca 25 år lite motionslopp o...
 10. C

  Hyra bil i Spanien

  www.autoeurope.se Har jag provat några gånger i olika länder o även I Spanien. Har fungerat bra alla gånger jag hyrt bil.
 11. C

  Visa din vintercykel

  Min pendlare inköpt på Biltema för 1299kr. pendlar nästan 3 mil varje arbetsdag på den. Andra vintern på cykeln nu o fungerar riktigt bra som pendlarcykel.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer