Senaste innehållet av Einarsson

 1. E

  Felix stör en ingenjör

  Fantastiska stigar, var i gbg är detta?
 2. E

  42/32/24 till 30T Raceface NW - behöver jag korta kedjan?

  Dum fråga kanske, men som titeln säger, och isåfall hur mycket bör jag korta? Tacksam för svar. :)
 3. E

  Nybliven mountainbikescyklist

  De flesta medlena funkar nog helt okej, det viktigaste är att ha rätt produkt på tid och plats. Rengöring först sen smörja etc. Välkommen till eländet i skogen. :-)
 4. E

  Nerve eller Fuel Ex eller Genius...?

  Har du en budget? Treken är ju fruktansvärt dålig bang for the buck, särskilt nu när dollarn är dyr. Får väl bättre komponenter på en canyon tex.
 5. E

  [ot] Happy humor

  Undrar om de betalat licensavgift för att få använda den där bilden. :-)
 6. E

  [Turtips] Rörbäcksnäs - Kalugapasset

  Första bilden är lite rolig. Jag har en nästan exakt likadan bild, stannade på samma ställe för att fota. :D
 7. E

  [Turtips] Rörbäcksnäs - Kalugapasset

  Ingen som kan lägga upp de andra lederna också? Finns ju fler där uppe.
 8. E

  Jag sålde en cykel på Blocket, nu vill köparen lämna tillbaka den?

  Vilket miffo. Har folk ingen som helst skam i kroppen än att kontakta säljaren och be om en sån här grej? Så efterblivet.
 9. E

  Nyinflyttad i Göteborg - vad för cykel behöver jag?

  Patrik414 skrev: ------------------------------------------------------- > Ps man ska inte vara rädd för köpa en billigare > typ canyon eller radon, efter något år har man > ändå bytt varenda beståndsdel ;) Ett faktum jag dagligen försöker förtränga. :(
 10. E

  Visa din TREK!!!

  Min gamle Fuel 7 från 2012 redo för en tur i skogen i vackra vädret. Petat på kortare styrstam, bytt växelreglage till SLX för att få bort displayerna, och bytt från avid elixir-skiten till XT-bromsar. :- ) Funkar bra men önskar ibland lite mer slaglängd. På fälgarna sitter Bonty XR4 Expert.
 11. E

  Nybörjare mtb, hjälp!

  Snackar man prisvärdhet så är det omöjligt att komma i närheten av märken som Cube och Canyon i tyskland. https://www.canyon.com/en/mountainbikes/bike.html?b=3640 Hojar från USA är i regel ganska dyra i förhållande till vad man får.
 12. E

  Spectral i ÅRE?

  Lars.E skrev: ------------------------------------------------------- > Sälen och Åre är inte riktigt jämförbara på > det sättet. > När man är i Sälen med en DH så önskar man > att man hade en XC eller AM/trenduro för att ha > bättre rull i dom otroligt flacka banorna (den > svarta blöta rotiga...
 13. E

  Spectral i ÅRE?

  När jag var i Sälen insåg jag snabbt att jag hade haft 20x roligare på min 120mm FS än på de värdelösa vrak till skithojar som fanns att hyra på anläggningen. Vet inte hur det ser ut i Åre men jag hade definitivt hellre rullat på min Spectral om jag hade en.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer