Senaste innehållet av felldin

 1. F

  Glapp i framnav Newmen gen2

  Tack, det där borde jag kunna då ordning på.
 2. F

  Glapp i framnav Newmen gen2

  Hej, Jag har ett hjulpar med Newmen gen2 nav till min MTB (15x100mm) där framnavet har börjat att glappa lite men jag fattar inte hur det åtgärdas. Det går inte att spänna som på gamla vanliga nav. Är det byte av lager som gäller? Kan alla cykelhandlare serva dessa eller var vänder man sig?
 3. F

  Visa din rabattkod

  Någon som sitter på en bikesterkod? Tänkte shoppa lite...
 4. F

  Vilken bakväkel (Shimano XT 2x10)?

  Inte lätt detta när det kanske finns bra alternativ som enligt specifikation inte ska passa. Nu står jag och tvekar mellan RD-M786 SGS och RD-M8000 SGS. RD-M786 SGS känns som det säkrare valet men tror ni att RD-M8000 SGS kan fungera lika bra eller bättre?
 5. F

  Vilken bakväkel (Shimano XT 2x10)?

  Det står "RD-M786 VIA" men vet inte om det är long eller medium.
 6. F

  Vilken bakväkel (Shimano XT 2x10)?

  Hej, körde sönder min bakväxel idag (tyvärr inte bara växelörat...). Det är Shimano XT 2x10 med framdrev på 24T och 38T. Kassetten är en 11-36T. Vilken bakväxel ska jag köpa till detta? Det satt tidigare en XT med clutch men jag vet inte om det är long eller medium.
 7. F

  Visa din rabattkod

  Desperat behov av bikesterkod. Vore grymt om någon har en kod. PMa gärna. 👍
 8. F

  Smart bike till zwift

  StagesBike SB20 ser ju ut som ett bra alternativ. Har vi någon som kör med den och kan lämna omdöme?
 9. F

  Smart bike till zwift

  Hej, Funderar på att skaffa en smart bike för att kunna zwifta. Tanken är att hela familjen ska kunna använda den (två vuxna och två ungdomar), men jag gissar att det mest blir jag och äldsta dottern som kommer zwifta. Men vilken modell är lämplig? Jag har kikat en del på wattbike atom (next...
 10. F

  Dropper post på en XC

  Hej, Jag cyklar mest XC och tävlar en del så att cykeln ska vara snabb är oftast överordnat bekvämlighet. När jag tävlar är det mest långlopp (XCM) men det kan även bli lite XCO-lopp. Jag är på gång att skaffa ny cykel (Orbea Oiz) och det finns tilläggsval av dropper post. Vad tror ni om det för...
 11. F

  Orbea Oiz storlekar?

  Tack för alla svar! Nu känns det tryggare. Lutar åt en Large.
 12. F

  Orbea Oiz storlekar?

  Vad tror du om man som mig är 180 cm? Jag är nog mest inne på L men M kanske kan passa minst liak bra?
 13. F

  Ramundberget, Funäsdalen eller Tänndalen?

  Vi planerar att åka hela familjen till Funäsfjällen i sommar för cykling. Men var är det bäst att bo? Var finns de finaste lederna? Vi är mer XC än downhillcyklister. Teknikbanor och pumptrack brukar vara uppskattat. Fina utmanande stigar både upp och ner brukar vara skoj.
 14. F

  [OT] Visa din gröt

  Så här gör jag. Koka gröt bestående av: - 1 dl Havregryn - 2 dl Vatten - en nypa salt i mikrovågsugn på högsta effekt i ca 2 minuter. Under tiden gröten micras så mosar jag en banan och vispar ner ett helt rått ägg i bananmoset. När gröten är klar i micron så blandar jag ner...
 15. F

  Rengöra däck från tätningsvätska

  Varför inte? Det finns några anledningar: - Lättare att kränga på igen om man slipper torkad tätningsvätska kring kanttråden. - Lättare däck - Jämnare fördelning av vikten på hjulet. Ibland får jag större ansamlingar av torkad tätningsvätska på ett ställe om cykeln har stått ett tag.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer