Senaste innehållet av Fpalm

 1. F

  Kostnad att beställa ifrån Storbritannien

  Jag beställde från Burgtec i februari 2022 för knappt £250, fick betala runt 940 kronor i tull. Många brittiska säljare skickar via lager i Europa och kringgår därför tull och moms.
 2. F

  Sram XX1 kedja på GX ?

  Det passar fint. Nämnvärt är att kedjan och kassetten ofta slitit in sig tillsammans, så är kedjan sliten så bör man kolla om det också är dags att byta kassetten.
 3. F

  Bruten handled, när kan man cykla igen?

  Handwraps/boxarlinda är grymt bra, har gjort att jag kunnat cykla cirka två veckor tidigare vid både handleds- och lillfingerbrott. Båda gångerna efter cirka 4-5 veckor.
 4. F

  Vem är bäst på mtbhjul i Stockholm?

  Jag har alltid varit nöjd hos CykelCity.
 5. F

  Visa Din Specialized

  Stumpjumper EVO LTD -22
 6. F

  Frågor man inte vågar ställa, egentligen....

  Har ett ovalt 32t-drev samma diameter (där drevet är som störst) som ett runt 32t-drev?
 7. F

  Sram reglage med shimano broms - match NOT made in heaven?

  https://r2-bike.com/PROBLEM-SOLVERS-MisMatch-Adapter-12-right-Shimano-I-Spec-II-Brake-for-SRAM-Shifter Denna kanske passar? Googla ”shimano brake sram shifter adapter” så får du upp fler alternativ.
 8. F

  Rockshox Kage RC fjäder...vilken?

  3,5 står för stroke, alltså vilken slaglängd fjädern har. Så du ska ha en fjäder som är 3,5” (tum) lång. Köper du en fjäder från ett annat märke än Rock Shox själva, så dubbelkolla att den har måttet 38 mm som är för fjädrar som passar till Rock Shox...
 9. F

  Åre i Oktober?

  Dock stängs den ju av med band vid blöta förhållanden då leden kan ta skada, så inte en garanti att det är okej att köra den om man inte vill riskera att ha ÅBC efter sig
 10. F

  Vad är detta för dämpare? Sitter på en NS dirt.

  Stämmer att det är en SR Suntour Duro.
 11. F

  Ny kassett, vad kan jag använda istället för SRAM PG-1070?

  https://www.tcmcykel.se/kassetter/sram-pg-1070-10-vxl-kassett?utm_source=shopello_se&utm_medium=cpo&utm_campaign=google+shopping+ads&utm_term=cykeldelar-1195&gclid=CjwKCAjw092IBhAwEiwAxR1lRtT-SrWg7iFthPHUdhFMyCUL-hHlWySdeV5TILbaag-9CY3eTHLAgxoC53UQAvD_BwE Står dock inte hur många tänder det är...
 12. F

  Militärt skyddsområde ajabaja. 40.000kr i böter

  Jag är född -96 och kan tyvärr inte bidra med några stories till bötestråden-som-blev-lumpentråden.
 13. F

  Jenny Rissveds

  Kan inte göra annat än att hålla med. Många i tråden som verkar veta exakt vad Jenny borde göra och inte göra, samt hur hon ska hantera och planera sin framtid som cyklist.
 14. F

  26" SID dual air... tryck?!

  Om jag inte är helt fel ute så börja med samma tryck som du har i uppe (positive), sen om du vill ha mer eller mindre progression så höjer respektive sänker du trycket i den nedre "negative".
Topp