Senaste innehållet av Fredrik Toftebom

 1. F

  Från S.GX till XT 8100

  Spikrakt vxlöra, nya lättglidande vajerhöljen. Ingen smäll eller krasch.. Kanske köpa sig en tolk så man kan kolla B-skruven själv. Känns ju som att att AlleB måste kollat den när den var inne senast. Börjar med att byta trissor, kanske går på ett nytt vxl reglage sedan. Det är ju småpengar...
 2. F

  Från S.GX till XT 8100

  Har inte vågat röra "där nere" sedan AlleB var där. Bara justerat spänningen vid reglaget. Fantastiskt vad snabbt man får svar här =)
 3. F

  Från S.GX till XT 8100

  Ja jo, felsökning pågår hela tiden. Skall byta trissor bl a i helgen. I mellanregistret får jag klicka 2 gånger för att få ned den på lägre klinga och sedan klicka upp 1 för att hamna rätt. Vxl är helt justerad för ca 40 mil sedan av AlleB, funkade bra i början. Spänner jag vajern så hamnar jag...
 4. F

  Från S.GX till XT 8100

  Har idag Sram GX 1x12. Kan man byta till XT 8100, reglage och bakvxl på den kasetten? Lirar de bra i ihop? Står säkert att läsa i ngn annan tråd.. Men tacksam för svar. Jag tycker att GX är alldeles för känslig och får ofta justera.
 5. F

  Borlänge Tjärnaberget

  Oj, tack! För all info. Kör hårt:-).
 6. F

  Borlänge Tjärnaberget

  Tänkte trampa MTB i Borlänge i helgen. Ngn som vet om det är uppmärkt ngt vid Tjärnaberget? Har tyvärr ingen C dator än. Aldrig cyklat Borlänge.. Tack på förhand för tips!
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer