Senaste innehållet av Fricke

 1. F

  Byta till m6100 eller m7100 bromsok?

  Tragiskt i så fall. 🙃
 2. F

  Byta till m6100 eller m7100 bromsok?

  Hej, Har en mtb med BR-M6000 bromsok som börjat läcka. Ser att M7100-oken är billigare än M6100-oken på vissa ställen. Ska jag välja M7100, eller finns det någon fördel med M6100?
 3. F

  Drev/kedja som passar?

  Har inte cykeln tillgänglig nu och skulle vilja beställa. Funkar det med 138-länkars i vilket fall som ifall jag kortar ner den om den är för lång?
 4. F

  Drev/kedja som passar?

  Räknar och det är 11-delat. Och har för mig att det stod Sunrace på den när jag hade den av för ett tag sedan. Passar alla 11-delade kassetter eller hur vet man vilka som passar? Kan som sagt gärna ta ett mindre största drev för att komma ner i kostnad.
 5. F

  Drev/kedja som passar?

  Ja, jag blandade nog ihop det där. ?
 6. F

  Drev/kedja som passar?

  Oj, här var responen bättre. :-) Har för mig att jag räknat till 11 växlar tidigare då jag var osäker, men jag ska dubbelkolla detta ikväll. Fina tips om att byta till 10-drevat och större framdrev. Eftersom jag pendlar med den så nöter jag mycket på de två minsta. Det största drevet bak vet...
 7. F

  Drev/kedja som passar?

  Försökte här då jag inte fått något svar på happyeride än. Behöver ett nytt minsta drev bak samt kedja och undrar om någon kan hjälpa mig att hitta det som passar. "Cykeln" är en Superior eXP 939 med dessa komponenter: KEDJA: Shimano CN-E6090-10 KASSETT: SunRace CSMS8, 11-46T Eftersom jag...
 8. F

  Visa din rabattkod

  Brukar Bikester ge ut rabattkoder som även innefattar cyklar, eller är det bara för tillbehör?
 9. F

  Är cykeln för liten för mig?

  Tack för infon, intressant. Ska kolla vad den har för mått. Köp 29" sa någon, antar att rullet blir en del bättre om man pendlar en del, har ca 9 km x2. Dock gillade jag cykeln med mina novisa ögon, därför tänkte att skillnaden kanske inte var så stor.
 10. F

  Är cykeln för liten för mig?

  Hej! Tänkte återuppta ett gammalt intresse för mtb. Har cykelpendlat några år med en cx, men tänkte använda mtbn vintertid samt leka lite på skogsvägar. Är lång (197 cm) och undrar om en ram på 52 cm, med 27,5 tumshjul, är för liten för mig? Enligt de specar jag kikat på, så är det i underkant.
 11. F

  Visa din rabattkod

  Attans, missar alla bikesterkoder. ;-( Finns det någon vänlig själ som skulle vilja skicka en kod i pm? Stort tack på förhand!
 12. F

  Visa din rabattkod

  Dags för en större beställning inför säsongen. Söker därför en rabattkod på 10-15% till Bikester. Skicka helst PM. Hade suttit som en smäck på en flint! :-) (Inte fått tag på kod än :-S, uppdaterat 14/2 15.03)
Topp