Senaste innehållet av Hälsingland

 1. Hälsingland

  Allebike Gravel - MB31

  Får ni någon ny gaffel? Jag avbeställde min då jag hittade ett alternativ på hemmaplan. Då lät det som det snart var på gång, det var förra veckan så om det stämde borde det ju vara i dagarna.
 2. Hälsingland

  Visa din semestercykling!

  Another day another dollar.
 3. Hälsingland

  Nya allebike Alpha

  Det körde ju ihop sig med deras gravel mb31 och felande framgaffel som återkallades. Så jag antar det är lite svettigt där, då dom hade grymt mycket beställningar av den också.
 4. Hälsingland

  Köpråd POC Coron.

  Ja jag såg det när jag gick och tittade, på min Bell är dom öppningsbara och det går att plocka ur kuddar.
 5. Hälsingland

  Köpråd POC Coron.

  Men visst går det väl att öppna kuddarna vid kinden och plocka ut kuddar? Eller är det på min Bell man kan göra det?...:unsure:
 6. Hälsingland

  Jämtland: Vad cyklar ni på?

  Ta en hojt😜
 7. Hälsingland

  Jämtland: Vad cyklar ni på?

  Jag tycker huså är fint bara (liksom kall). Har ingen koll öht på dom som bor i Huså..🪕😁 Men det är lite kul, jämtarna (för mig och inte alla såklart) som inte är inflyttade är ju inte mycket för friluftsliv om det inte är skoter. I östersund finns det givetvis fler cykel/skid-hipsters. Gillar...
 8. Hälsingland

  Jämtland: Vad cyklar ni på?

  I Kall bor det riktiga jämtar, dricker mycket brännvin, jagar, åker skoter och ödslar inte tid på cykel och skidåkning. (Baserat på de jag känner och med glimten i ögat). Gränsen för Åre-hipstern går väl som påpekats där vid Undersåker, vet inte vilken ort /by som är up and coming. Priserna...
 9. Hälsingland

  Jämtland: Vad cyklar ni på?

  Bor man i Åre med omnejd har man väl två cyklar minst? En trail och en DH om man vill åka lift, eller iaf en fet enduro. Mina kompisar (varav en bor i Undersåker, det har jag också gjort) en har DH + en spesh enduro, man nr 2 spesh Enduro bor närmare Åre. Två st boende i östersund kör remedy...
 10. Hälsingland

  Tips på trampeffektiv FS mtb under 12kg, under 35K?

  Klart man väljer längdskidor, dom är ju lättare.. 🙄😂
 11. Hälsingland

  Cyklar stjäls, tänk på vart de förvaras!

  Larmat garage nära huset, golvögla och mc-kedja som cyklarna sitter låsta i. Med en skivkap får dom ju loss cyklarna ändå men man hoppas ju att det ska avskräcka/försvåra en del iaf. Sen har jag en sjukpensionär som granne som verkar sitta i köksfönstret hela dagarna, hon är nog det bästa larmet!
 12. Hälsingland

  Hur gillar ni bockstyre på gravelbike?

  Jag har precis köpt en gravel, har bara cyklat mtb innan. Upplever inga problem med bockstyre, brände på i 50 knyck i nerförsbackarna på grusväg på första rundan. Känns ju ändå lindrigt jämfört med skiten man bombar på med mtbn i jämförelse.
 13. Hälsingland

  Visa din gravelbike

  Precis skruvat bort droppern, tyckte inte den fyllde någon funktion på en gravel och som jag cyklar med den.
 14. Hälsingland

  Visa din semestercykling!

  Passade på att köpa mig en grusräcer.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer