Senaste innehållet av juanxxx

 1. J

  Hallå cyklist! Hur var dagens pendling? - Del 9

  Flyttat till ny stad. Första dagen med cykelpendling. Höll på att bli påkörd av en dam i bil. Följde efter henne på parkeringen och berättade att jag kunde varit ett barn. Hon blev skärrad. Annars bra.
 2. J

  Cykelsemestra på Gotland - men vart ställer man bilen?

  Vad ska du med bilen till om du ska på cykelsemester? Du har redan identifierat ett problem: var parkera bilen. En annan aspekt är ju kostnaden att ta bilen tur och retur till Gotland. Onödig kostnad om du bara ska parkera den när du kommit över. Båtresa inkl bil tur och retur lär ju kosta...
 3. J

  Cykelklubb (LVG) eller dylikt i Falun sökes

  Hur kommer man i kontakt med dem? :-)
 4. J

  Cykelklubb (LVG) eller dylikt i Falun sökes

  Jag söker mest ett community där det organiseras lite cykling i grupp :-) Där man kan hänga på när tid finnes.
 5. J

  Cykelklubb (LVG) eller dylikt i Falun sökes

  Jag flyttar till Falun. Vad finns det för cykelklubbar eller grupper att cykla med? Det är landsvägscykling jag söker.
 6. J

  Tour de France 2019

  Vad skulle göra att Alaphilippe inte tar hem touren? Han är ju bra i bergen? Övriga etapper lär han/hans lag kunna se till att han får en ”trevlig resa”? Han verkar onekligen behärska det mesta.
 7. J

  Tour de France 2019

  Tack för utförliga svar. Jag har koll på allt bakomliggande fakta. Visste bara inte vad GC betyder. Problemet med GC-begreppet tycker jag är att det finns ingen specifik lista på vilka cyklister som är GC... det är ju lite av en dynamisk lista. Kul f.ö. att Alaphilippe lyckades så bra i...
 8. J

  Tour de France 2019

  Vad menas med ”GC-cyklist/åkare”? Kommentatorerna säger ofta ”alla GC-cyklister” ligger i klungan. Eller som igår på tempot ”GC-cyklisterna startar sist”. Min gissning är att GC betyder General Classement. Och att då ”GC-cyklisterna” är de som är i ledning på touren alt spås ha en chans att...
 9. J

  Projekt Singlespeed

  Från en annan intresserad, vad gör du för att få till ”single speed”? Köper du ett sådant ”kit” som finns eller köper du en bmx frihjul?
 10. J

  Den officiella cykelkärra-för-barn-tråden

  Hur gör ni för att låsa er vagn (vid löpning/cykling) när ni tex gör ärenden där ni inte kan ta med ekipaget? Tex handla på ICA. Kör ni med ett extra lås? i så fall vilket? Eller har ni andra smarta lösningar? :-) Jag har en Thule sport.
 11. J

  Snabb gravel bike (Ribble)

  Tack! Får testa med däcken och sedan ta mig ut på lite stigar!
 12. J

  Snabb gravel bike (Ribble)

  Hijackar tråden lite. Jag har en specialized Diverge men utan dämpningen i sadelstople och styrröret och med 30mm hjul. Jag har använt cykeln mest till pendling men även kört Vätternrundan. Vad kan jag göra för att göra den mer ”graveligare”? Vilka däck är bra för ändamålet?
 13. J

  [Stora Yardsaletråden] Cykelprylar skänkes, bytes eller köpes.

  Jag söker en framgaffel som kan passa till en Crescent världsmästarcykel 28”. Det måste inte vara crescent men den måste passa cykeln. Återkom om du tror att du har något som kan passa.
 14. J

  ”Renovera” Crescent världsmästarcykel

  Tack Ulf och Vidar! Intressant det där med vajrarna. Växel fram har jag redan kopplat ur - kör på stora kuggen. Men växlarna bak fungerar fint med nuvarande vajer.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer