Senaste innehållet av Klassehäst

 1. K

  ”TrailTröja” med ficka/fickor baktil?

  Hej. Söker fler märken och modeller som har fickor baktill. Tycker att Ghogh har några perfekta tröjor. Lite lösare passform än typ Racerspandex men ändå lite fickor baktill till lite bra ha saker. Hade gärna sett att dem kostade lite mindre bara därför undrar jag om någon har tips? Länka gärna.
 2. K

  Tips på stigar med utgångspunkt Vik (strax utanför Simrishamn)

  Skall till Tobisviks camping imorrn. Någon som vill tilllägga något till tråden??? Jag menar det kan ha hänt mycket med mtb i österlen på två år???
 3. K

  Jenny Rissveds

  Verkar inte varit på plats å kört i helgen och då undrar jag om hon verkligen är på plats nästa helg på VC premiären som jag gissar på går på samma bana som världseliten körde på nu igår?
 4. K

  Jag vill låna verktyg-tråden...

  Du är en ängel!!! Precis så lätt var det hahaha
 5. K

  Jag vill låna verktyg-tråden...

  Hjälp!!! Någon som vet var jag kan köpa någon typ av avdragare el liknande som passar och gör att jag får loss vevarna??? Skall byta vevlager och är nybörjare... Ca 24mm är hålet för dom yttre gängorna. (Mätt med tumstock)
 6. K

  Vilken kartapp till Iphone är bäst?

  Hej Har precis laddat ner Topo till min iphone. Har hållt på nu i 30min utan att ha klurat ut hur jag gör en egen rutt. Vill kunna sätta punkter på en karta å rita upp en rutt som jag sen vill följa. Hur gör jag???
 7. K

  Ulricehamn Bikepark

  Någon som hört några rykten om vad som händer i UBP? Blir det något till våren?
 8. K

  Mtb hjälm med fidlock

  Det är denna jag har👍🏻
 9. K

  Mtb hjälm med fidlock

  Hej. Kan ni ösa på med olika modeller av MTB hjälmar som kör med Fidlock systemet som hakspänne? Har en hjälm med det nu som jag kanske skall byta till säsongen och är väldigt nöjd med smidigheten. Fyll gärna på med olika modeller
 10. K

  Jenny Rissveds

  Haha jag tänkte precis på det med. Förra helgens resultat var jag sjukt imponerad av med tanke på hennes tävlande sista tiden. Hade ju knappt cyklat internationella tävligar på lång tid och sen håller ju motståndet i världscupen hög kvalitet!
 11. K

  Mtb i Tranemo

  Hittar du några fina stigar så får du supergärna lägga upp dem på trailforks. Jag bor i Östra Frölunda och min kompis har lagt upp ca 10mil på trailforks i öf. Allt ifrån grusväg/traktorväg till roliga stigar. min dotter går på gymnastik i tranemo så jag har funderat på om man skall ta med...
 12. K

  Verktyg till vevparti Vitus Sentier VR+ 2018

  Hur gick det? Fick du hem rätt grejjer?
 13. K

  Sälen bike park 2021

  Hej. Börjar tråden med frågan om någon vet när dom öppnar för säsongen. Antar att det kanske har med när snön smälter å så? Eller finns det ett ungefär datum på när tex liften brukar öppna?
Topp