Senaste innehållet av Matsey

 1. Matsey

  Visa din rabattkod

  Hittade själv en CRC-kod nu, "CLEAT2019", funkar på deras reavaror. Vet inte om man måste komma upp över någon specifik summa eller inte, men det kan ju alltid vara värt att testa.
 2. Matsey

  Visa din rabattkod

  Hej, är det någon som har en rabattkod till chainreaction?
 3. Matsey

  Tips på rolig AM och tekniska stigar runt Funäsdalen

  Körde Helags igår, start vid Kläppenparkeringen. Skapligt stenigt uppåt (lika stenigt neråt, men då gick det ju neråt. ;-) ) och en hel del Spångest. Det blev en hel del hike-a-bike, men det var värt det för de nedåtlöporna. Totalt typ 24k, alternativa leder finns så man kan nog roa sig en hel...
 4. Matsey

  Tips på rolig AM och tekniska stigar runt Funäsdalen

  Rev av den i förrgår, det känns som att den var lite extra sank i år men det har varit rätt så regnigt de senaste veckorna tydligen.
 5. Matsey

  Tips på rolig AM och tekniska stigar runt Funäsdalen

  Det där är en klar favorit som jag river varje år jag är uppe, och snart är det dags igen. :-) Hur gör ni som cyklar över fjällen från punkt A till B? Har ni någon som shuttlar er eller finns det någon schysst service numera?
 6. Matsey

  Commencal HT

  @roskai: Det är ju tyvärr dolares som sätter stopp för mer cykel än så... Har du tips på andra hojar i samma segment? :-)
 7. Matsey

  Commencal HT

  Hur är den uppför? Utför lockar ju helt klart och det är väl det som drar mig till Commencal lite grann, men det vore ju rätt fint om man kunde känna att det var inte döden i klättringarna också... :-)
 8. Matsey

  Commencal HT

  Stort tack förresten! :-)
 9. Matsey

  Commencal HT

  Jag kan ju helt klart hålla med om att specarna inte är apgrymma, det är väl mer 1x9 på SX:en kontra 2x9 på HT AM:en som jag jämför där. Det lutar nog åt större hjul dock, det känns lite mera framtidssäkert, men jag kan ha fel. :-)
 10. Matsey

  Commencal HT

  Hej! Jag har snöat in mig på att bli med Commencal bus-HT, antingen en HT SX Essential (26:a och brutalt rosa) eller en HT AM Essential 650B (inte ett dugg rosa men något större hjul och hisspinne). Vilken skulle just du köpa och varför? Användningsområdet är ju det samma, men spec och...
Topp