Senaste innehållet av mmmrrrr

 1. M

  [OT] Jag - en språkpolis

  Ja, jag har inget emot dubbel-s som sådant - se t.ex. landvägscykling kontra landsvägscykling - två legitima ord med separat betydelse och kontrastera det en tredje gång mot terrängcykling, och fundera sedan på hur det här med foge-s hänger ihop och fungerar, det vill säga inte alls. Men jag...
 2. M

  [OT] Jag - en språkpolis

  Ja, Sokrates ogillade också retoriker, och hur slutade det för honom? Jag kan erkänna att det inte är en glasklar språkregel, men i och med det så kan du fundera över varför det inte heter språksregel.
 3. M

  [OT] Jag - en språkpolis

  Herregud. Och i en språkpolistråd dessutom. Du behöver se över hur du använder s när du sammansätter dina substantiv, Göran. Argumentationteknikstråd kan jag acceptera. Att skriva "argumentationsteknikstråd" är ekvivalent med att med en gåsfjäder peta ut ögonen på tusen kattungar.
 4. M

  18.000 i böter för cykling på militärt övningsområde

  1. Hårdast möjliga straff är att titta på Melodifestivalen 2. Melodifestivalen har ~3,7 miljoner tittare/år, som rimligtvis är för Melodifestivalen 3. Sveriges befolkning är ~10,1 miljoner 4. Det är alltså ca 37% som är för hårdast möjliga straff 5. Du har alltså rent objektivt fel
 5. M

  OT: Få tag på grisblod

  Framtiden är så grå att jag måste bära kinalampor. Men på ett annat plan vill man ju att mat ska vara bakåtsträvande!
 6. M

  Frågor man inte vågar ställa, egentligen....

  Skrev jag för några veckor sedan det jag brukar skriva, att även om det är fult med hatt så suger det att mitt i en lång vinter inte kunna få upp ventilen på pendlaren för att den har ärgat ihop av allt slask. Den sitter som ganska utsatt.
 7. M

  Elcykel i terräng - ett Alexanderhugg

  För visst räknas inte sjöbotten som terräng?
 8. M

  [RR] Vattenvägar i Tyskland

  Åh så fint, man längtar tillbaka till sina gamla touringrötter då jag körde en hel del i platta Nordtyskland. Varför ska jag hålla på och komplicera det för mig när man kan ha det så njutbart, så enkelt?
 9. M

  Bästa sätt att mäta hastighet?

  Förlåt, men ska det verkligen krävas 37 inlägg innan någon påpekar att hjulmagnet är ganska så halvdant på hastighetsmätning medans GPS torde vara bra mycket mer användbart för ändamålet? Dock är hjulmagnet troligen bättre på fartmätning.
 10. M

  Sydamerika

  Skulle inte oroa mig för brist på allemansrätt i Patagonien, det är ju ganska sparsamt befolkat, du kan fråga bönderna om du får cykla på deras mark och du kommer antagligen få ett jakande svar. För boende som cyklist så finns det ett väldigt löst nätverk i Sydamerika med "Casa de ciclistas" -...
 11. M

  Fråga till Happystaben: Varför skapade ni happyeride?

  Mina läppar är akterseglade. Kamelen letar efter nålsögat i höstacken.
 12. M

  Fråga till Happystaben: Varför skapade ni happyeride?

  Min telefonkatalogsläsning är en djupt privat stund och du sade att du skulle förstöra inspelningarna!
 13. M

  Fråga till Happystaben: Varför skapade ni happyeride?

  Dismas vände sig till Jesus och frågade: - Men du, innan vi dör är det bara en sak jag måste veta. Hur gjorde du egentligen? Hur kunde du mata alla de där människorna med fem bitar bröd och två fiskar? Och Jesus svarade: - Jamen du skulle ha sett fiskarna, de var SÅ HÄR stora!
 14. M

  Årets lamptråd 2019

  Jag tyckte nog att det var ett rätt dåligt svar. Du kommer troligtvis hålla ned hastigheten lite i mörkret, hur bra lampa du än har. Om du är orolig, se till att lampan sitter så att den kan vridas vid kollision. Samtidigt får den inte sitta löst så att den rör sig i stöket när du cyklar. Jag...
 15. M

  vad har hänt med happy?

  Snart kommer nu vara förr och därmed bättre.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer