Senaste innehållet av Nisse 40+

 1. N

  Stumpjumper FSR Comp 2017 byta stötdämpare?

  Jag har en Stumpy av liknande modell, och väger ungefär samma som dig, kör i lite extra tryck efter du autosag:at så du hamnar på runt 20%, så får du lite bättre markfrigång samtidigt, och stryp till så inte rebounden är för snabb så tror jag det ska bli bättre!
 2. N

  Visa din Dartmoor!

  Byggde en 29" Primal till dottern på en del utbytta prylar från min Stumpjumper, blev en riktigt schysst trailhoj med en 140 mm:s Revelation i fronten!
 3. N

  Värde Roval-hjul

  Har kört med dem lite lätt på Vallåsen, dock inga stora hopp eller drop, tveksam till att de håller för det i längden, men uppför har de fått jobba, inga problem, väger 110 kg. Superstarnavet i mitt andra hjulpar gick det lite sämre för...
 4. N

  Värde Roval-hjul

  Trodde denna tråden handlade om Rovalhjul jag...? Kan meddela att för den som inte bara tittar på varenda litet ynka gram så är detta ett par jäkla robusta hjul trots 28/24 ekrar, klarar lätt en systemvikt på 130 kg.
 5. N

  Thule wingbar/proride - hur ska jag tejpa för att få tyst på eländet?

  Om det visslar verkar det som något hålrum är öppet, eftersom du har tejpat under hållarna utgår jag från att du har trätt i list i spåret? Jag gjorde inte det först och då visslande utav bara h-e! Kan höra lite brus nu, men inget vissel. Skoda Octavia och cyklarna åker baklänges.
 6. N

  Rebound försvann??

  Ser ut såhär:
 7. N

  MTB till lång man

  Grym hoj PotatoBike!! Ser riktigt fin ut! Ska bli kul att komma ut o hoja tillsammans ?? (Jag trycker ner droppern i bottenläge när jag ska testa den ;)
 8. N

  Hur ofta ska man byta cykelhjälm?

  Just det med banden har hänt på min dotters hjälm, en Alpina, jag tyckte de såg lite skumma ut o testade att dra, gick av hur lätt som helst! Cyklatillskolbussenhjälm så hänger ute mycket, den var max 4 år gammal.
 9. N

  Specialized Stumpjumper FSR Comp 2017

  Som Rompa skriver, plats på högra sidan för en Tacoblade. Gissar att de använder samma prylar även om cykeln levererats original med singelklinga. Min 2016 ser ut precis så efter jag konverterat till singelklinga, tagit bort tacon och satt dit en bricka istället.
 10. N

  OT rengöring av duschvägg?

  Som Muffin säger, om inget annat funkar, bilpolish! Skaffa en skrapa när du fått det rent, typ en sån man har till bilen, skrapa av efter VARJE dusch så har du aldrig detta problem igen!
 11. N

  Mötande bilar slänger på helljus

  Avbländningsautomatik är rent ut sagt ett jävulens påfund!! Känner inte av ex. cyklister, men en gårdslampa från ett närliggande hus bländande den av för?? Dessutom hinner de ALDRIG med att blända av vid möte med annan bil vid backkrön vilket resulterar i att man blir bländad varje gång detta...
 12. N

  [Artikel] Test: Rock Machine Blizzard TRL 90-29

  Grattis salle! Hoppas du blir nöjd!?
 13. N

  [Artikel] Test: Rock Machine Blizzard TRL 90-29

  @martinmat: är det Lightvarianten du kör på? Japp! Kör mkt rotigt och stenigt funkat bra! Tack! Låter mycket lovande då!??
 14. N

  [Artikel] Test: Rock Machine Blizzard TRL 90-29

  Japp, ungefär min jämförelse oxå, och jag har alltid gillat Schwalbe men efter punkteringar på både RaRa o NoNi i de kraftigaste versionerna de har och utan löjligt låga lufttryck är det dags att testa nåt nytt. Tyckte Trail Boss i "Tough" utförande lät lämpligt, vill ha ett tåligt däck med ok...
 15. N

  [Artikel] Test: Rock Machine Blizzard TRL 90-29

  Men Sixten, nu hade ju Martinmat fått upp mitt hopp en smula.... @martinmat: är det Lightvarianten du kör på?
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer