Senaste innehållet av Ringh

 1. R

  Visa din Scott

  Vart ett spontanköp av Scott Spark Rc 900 Comp. Bara bli av med förkylning så man kan ut o trampa igen.
 2. R

  Skadad minisk och cykling

  Ja det tror ja med tanke på att jag kört rehab via idrottsspecialist och efter konstens alla regler för att göra knät bättre. Men har gått med kronisk värk sen i december så känns som op är nödvändig.
 3. R

  Skadad minisk och cykling

  Dom ska va specialister på just den typen av operationer fick jag till mig.
 4. R

  Skadad minisk och cykling

  Dom ville ”putsa” menisken för jag vred till knät i december 2016 o har gått med kronisk smärta trots rehab samt cykling under året. Träna ben på gymet går inte alls då sväller knät direkt.
 5. R

  Skadad minisk och cykling

  Nån som opererat minisken och kan berätta hur det fungerat med cykling osv efter rehab och dylikt. Jag ska nämligen operera inre minisken och är livrädd för att inte klara av att cykla som innan.
 6. R

  Konvertering till 1x11

  Rent teoretiskt ska det gå. Men ja köpte nytt vevparti xt m8000 o sen oval klinga med 96 bcd men vill man spara in lite pengar så kan man sätta dit ett drev på beffintliga vevpartiet.
 7. R

  Konvertering till 1x11

  Beror ju lite på vad man kör. För mig är det uteslutande stökig stig o uppför så då passar det kalas med 36T. Mest platt då hade ja absolut valt 38T
 8. R

  Konvertering till 1x11

  Ja det räcker med medium då. Ja kolla så du får rätt reglage om du inte gör som mig o bytte ut min deore mot xt m8000 så passade lspec ll i bromsens klämma runt styret efter man tog bort en liten distans/"bricka" som sitter där original.
 9. R

  Konvertering till 1x11

  Om du ska ha 11-50 hade jag nog kört med Long cage på bakväxeln. Sen vilken broms har du? För om du tar lspec ll så kommer du få byta broms till Shimano xt m8000 med vilket jag blev varse om när jag stod och montera reglaget och det inte passa med bromshandtaget. Jag kör själv 11-46 med 36T oval...
 10. R

  Barncyklar samlingstråd

  Fick bli en Apollo som första Mtb till sonen. Lyckan va total när han fick prova den i skogen samma dag man fått ny. Sen glädjen när han märkte att man faktiskt kunde cykla över rötter o grejer. Sen va det ju coolt med dämpare :)
 11. R

  Problem med bakväxel XT

  Precis sådär hade jag med tidigare, lämnade in den för justering gång på gång men fick inte ordning på det då tills vi mätte växelörat och fick se att det va typ 1 mm snett och efter rätning av örat så upphörde problemet.
 12. R

  Hjälp med drev

  Ingen fara. Ja fick mitt svar att det inte gick sen har ja bara setat o skrattat åt alla :) Men blir hur som haver en nu klinga fram till Vasan. Tack alla för en komisk läsning samt bra svar.
 13. R

  Hjälp med drev

  Ha ha, bästa svaret ever :D Jag ska byta kassett snart men väntar på lite grejer och då kommer jag gå upp i drev fram istället.
 14. R

  Hjälp med drev

  Ok, då jag ska byta kassett inom en snar framtid och har allt ligger så ville jag bara ha ett drev till min nuvarande kassett och bara byta det drevet. Men verka inte va så enkelt :(
 15. R

  Hjälp med drev

  Okej, det sög ju. Så Shimano har inget 10-drev som passar alltså
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer