Senaste innehållet av rix

 1. R

  Nonsensical debate

  Fy fan, naturen kommer aldrig vara den samma efter era tilltag.
 2. R

  Nonsensical debate

  Sounds great, always good with this extra coverage since much of these local events won’t make it to Pinkbike. Maybe you can get it published there.
 3. R

  Olyckor i JBP

  Skönt att några iaf struntar i trender!
 4. R

  Organiserade cykelstölder

  Vad hade du låst fast cykeln i? Hade du låst fast den i något fast objekt?
 5. R

  OT: Ont om Tesla?

  Så då skrotas bilen? Varken mina Teslor eller Volvo har skrotats vid elektronikfel. Men de kanske arbetar på ett annat sätt i Norge...
 6. R

  OT: Ont om Tesla?

  Vad trodde du hände med en bil som krockas?
 7. R

  Cykeltransport - taket eller dragkroken?

  Du har uppenbarligen ett kasst dragkroksställ. Med stora plattformsställ slipper du de flesta av dina bekymmer. Och om du oroar dig för att cykeln ska sticka ut så är det ju ännu värre med cyklar på taket, då kan man ju inte åka in i garage och på vissa parkeringar osv.
 8. R

  Cykeltransport - taket eller dragkroken?

  Med Thule vikbart, vilket ställ menar du då? Jag har ett Easyfold från Thule och tycker alltid cyklarna blir mycket mer skitiga på taket pga insekter.
 9. R

  Cykeltransport - taket eller dragkroken?

  Självklart har man så mycket gummibitar i man kan för att täppa till ev hål. När jag hade min Xc60 (nya modellen) så lät det absolut när man körde på motorvägen, ljudet kommer ju från alla cyklar också, konstigt att ingen annan märkt av ljudet. Samma sak om man har en takbox så hörs det mer än...
 10. R

  Cykeltransport - taket eller dragkroken?

  Skumt jag har Thule proride som jag haft på olika räcken (bland annat wingbar, de andra var liknande typ Volvo wingbar-liknande) och det har alltid susat ordentligt från cyklarna (på tre olika bilar). Speciellt i motorvägsfart. Du kanske har en extremt välisolerad bil eller en bil som släpper in...
 11. R

  Cykeltransport - taket eller dragkroken?

  Alltid kroken om det går, lägre förbrukning och mindre vindljud.
 12. R

  Sitter ovanpå cykeln – inte i den :)

  Varför sitter du ned när du dundrar nedför? Sadelns position i längsled ska inte spela någon roll för du ska inte sitta ned, stå upp när du kör nedför.
 13. R

  OT: Ont om Tesla?

  Mm, lite som man bäddar får man ligga. Att lägga ned kärnkraft är urbota dumt.
 14. R

  OT: Ont om Tesla?

  Det stämmer för vissa, tror det stämmer för den generation av Model S 60 som kom efter Model S 75, men inte för den första generationen av Model S 60. Tror även man kan betala Tesla för att permanent låsa upp dom till 75.
 15. R

  OT: Ont om Tesla?

  Lätt, bagaget är väldigt stort, du har jättemycket utrymme under lastgolvet också. Kan packa mer i min Model 3 än vad som fick plats i XC60.
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer