Senaste innehållet av StPaul

 1. S

  Förbud för stigcykling på Lovön - protestera!

  Bara en tanke, möjligen väl sent, men ändå. Lovö hembygdsförenings årsmöte är flyttat till 15/9. Vi har ca 325 medlemmar varav ett fåtal närvarar på mötet. Så det behövs att ett mindre antal som är/blir medlemmar närvarar på mötet och ser till att vi beslutar om en lösning som tar hänsyn både...
 2. S

  Tour de France 2019

  Känns inte helt rättvist att ta tiden på en redan passerad plats. Om det hade varit möjligt att berätta för deltagarna 30-50 km innan så hade det varit ok, nu tycker jag nog att hela etappen bör strykas.
 3. S

  Hoppande kedja vid minimal belastning

  Tänkte snarare på 6an, med kedjan på. Men de senaste bilderna visar ju både rätt ordning och rengjort, så nyfikenheten är stillad.
 4. S

  Hoppande kedja vid minimal belastning

  Måste bara fråga om drevens inbördes placering, på bilderna ser det ut som om det inte är i "storleksordning". Blir jag lurad av bildvinkeln? För övrigt tror även jag att niten är problemkällan.
 5. S

  Växelöra Eddy Merckx San Remo

  Hej, Hade samma problem, svårt att googla fram, men efter lite kollande och jämförande köpte jag på chans denna till 2016 San Remo; https://derailleurhanger.com/product/derailleur-hanger-452/. Var rätt modell, monterad nu. Men, det blev tull och avgifter, så billigare att beställa inom EU...
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer