Användarprofil: vilzen

E-post:  Dold
Namn:  George
Registreringsdatum:  2011-08-30 13:04
Senaste aktivitet:  2019-08-19 11:26
Inlägg:158
Blogg:  nope
Facebook:  yepp
Twitter:  nope
MSN:  nope
Hemsida: https://www.flickr.com/photos/georgethephotographer/
 
Cyklar på: skogs vägar,grusvägar & större stigar
 
Bor i Södermanland
 
Naturfotograf som använder cykeln för att komma åt platser där jag tar mina naturbilder, på köpet kommer konditionen och nyfikenheten stillas av vart man kommer ut nånstans på nyfunna vägar att cykla efter.. Har även sen en tid hållit på med geocaching, för att finna nya mål.. Märkligt vad mycket okända platser det fanns så nära hemmet..

Min cykel består av en äldre Pro Logan MTB med omålad aluminiumram, hur gammal vet jag inte men trivs mycket bra med ramen.. Med tiden har jag bytt ut det mesta då den vart i min ägo i 10 år nu.. Så de senaste inom prylväg har jag noll koll på & är inte direkt intresserad heller.. Skruvar själv för det är rätt tillfredsställande att laga upp & bygga om så det blir bättre.. Håller på att samla saker för att bygga en cykel till, som är tänkt att användas om vintern.. Har inte speciellt bråttom på mina turer, tävlar hellre mot mig själv än andra.. Har gärna med lunch som käkas på nån bra sten vid en sjö.. Livet går ju inte ut på att vara värst & ha mest saker. ;)

[www.flickr.com]-

..Har en enklare MTB för vinterbruk, då "sommar cykeln" får stå i garaget ( salt + aluminium = fula ytor ).. Har även en retro Mercier från 80-talet jag gjort i ordning.

Skicka PM + Polare Foruminlägg