[Artikel] Snabbast nedför i Sverige: svaret är Zwar

Redaktionen

Medlem
[Artikel] Snabbast nedför i Sverige: svaret är Zwar
puff-1-2000x1125.jpg


Åre bergscyklister och SWE Cup bjöd in till årets SM i downhill som avgjordes under söndagen. Oliver Zwar tog hem herrklassen och Elina Davidsson var snabbaste dam nedför den nära två kilometer långa och tuffa downhillbanan på Åreskutan.

Läs hela artikeln: https://happyride.se/snabbast-nedfor-i-sverige-svaret-ar-zwar/
 

RöjRöj

Medlem
[Artikel] Snabbast nedför i Sverige: svaret är Zwar
Grattis! ...och med största sannolikhet riktigt grymt kört.

Ca.5 rader om damerna och felstavat namn i ingressen, ca.28 om herrarna, kul att ni var med iaf?
Namnmissen var förstås pinsam, har påpekat detta för redaktören!

Angående herr/dam så har fördelningen den här gången delvis att göra med det pressmaterial som SCF hade då vi tyvärr inte kunde vara på plats själva. När jag var i Åre tidigare i somras på Åre Bike Festival la jag en stor del av den artikeln på damerna och väldigt lite på herrarna så det varierar (läs gärna den artikeln här: https://happyride.se/are-bike-festival-2021/). Jag vill lyfta mtb-cyklingen brett men det behöver inte betyda att det är 50/50 i varje grej.

Vänligen,

Hugo Röjgård
 

Velocipeden

Aktiv medlem
[Artikel] Snabbast nedför i Sverige: svaret är Zwar
Gott.
Tänker att vi alla vet vad det är för färg på Wallners Volvo 245, var Bröderna Zwars Mamma kommer från, vilken resa de gjort som idrottare, att sonen Wallner dricker dämparolja, mm.mm. vilket gör att vi kan relatera och det bli intressant.
Men kan någon berätta samma historier om de på damsidan? Får de inte det utrymmet så blir det aldrig intressant. Då saknas det också förebilder. Där kommer det en poäng med 50/50 utrymme.
 

Köp & Sälj

Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer