[Byggtråd] Retro-mtb till affären - nu FÄRDIG!

n3wton

Aktiv medlem
[Byggtråd] Retro-mtb till affären - nu FÄRDIG!
Precis. Fördelen med att köpa något komplett är väl både för försäkringen "så här gammal,och så här dyr är cykeln" och att man inte får ngt affektionsvärde :)
Haha, exakt. Cykeln i tråden är typ 30 år och ihopskrapad av gamla delar = 0 kr i försäkringsvärde.😛

Problemet med cyklar utan affektionsvärde är väl att de också är fullständigt själadöda att cykla på. Jag lyxar till det såpass att det ändå måste vara roligt att cykla, även till affären eller jobbet.

Har sparat alla kvitton som ju ändå blir en del, inklusive vajrar, höljen och hela skiten, som jag tillsammans med lite bilder på cykeln sparar. Har gjort så tidigare utan att få användning av det, men inbillar mig (utan att ha provat) att jag har ett bra försäkringsbolag som ändå kan värdera den till något vid en stöld. Sen ska sägas att jag alltid såklart ser till att få med mig cykeln in om det är möjligt, och det är endast i undantagsfall som cykeln blir låst obevakad utomhus och då endast en liten stund.
 

ejma

Aktiv medlem
[Byggtråd] Retro-mtb till affären - nu FÄRDIG!
Pysselhörna ikväll. Investerade 15 kr i Ikeas skärbrädor under kvällen. Perfekt plast och tjocklek för att hålla sig styva när man cyklar men ändå vika sig om man kör över en sten eller dylikt. Böjen som blir av att man lägger lapparna inuti skärmen bidrar till att de håller sig styva också tror jag.
Snyggt slöjdade lappar!
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer