Cykelväskor utan rullstängning

tobsas

Ny medlem
Cykelväskor utan rullstängning
Hej! Jag letar efter cykelväskor för pendling och jag hittar i princip bara väskor med rullstängning. Fattar inte grejen, jag tycker sådan stängning är krånglig, och dessutom onödig. Jag ska ju inte bada med cykeln så den behöver inte tåla att sänkas ner i vatten. Mot regn fungerar väl stängningen på den här väskan precis lika bra tänker jag: https://www.biltema.se/en-se/leisure/bikes/bike-accessories/bike-bags/rear-pannier-2000020549.

Är jag ensam om att ogilla rullstängning? Tar gärna emot tips på väskor utan rullstängning
 

johan44

Aktiv medlem
Cykelväskor utan rullstängning
Håller med fullständigt. Varför rullstängning på en pendlarväska? Ännu ett förslag är Ortlieb, monsterkvalitet, har haft mina i väldigt många år, de häller för allt. Vet inte hur många gånger jag överlastat och cyklat hem på knagglig is. Funkar. (biltema, visst, det är billigt, men om du ska använda väskan i många år skulle jag satsa på nåt annat...) https://www.ortlieb.com/usa/bike-packer-classic+F2601
 

.A.

Medlem
Cykelväskor utan rullstängning
Om så många väskor har rullstängning kanske det säger något om vad erfarenheter har drivit efterfrågan mot.
 

steen

Aktiv medlem
Cykelväskor utan rullstängning
Biltemas väskor har rullstängning under locket, har såna själv, både den stora och lilla modellen. Tycker inte rullstängning är ngt problem. Har man känslig apparatur i väskan ska man definitivt ha "rullis" eller typ Ortlieb Bike-Packer Classic . Regnvatten har en tendens att sippra in på de mest konstiga ställen.

/steen
 

Fishy

Aktiv medlem
Cykelväskor utan rullstängning
Om man dessutom låter rulltoppen vara uppfälld eller delvis uppfälld får man mer utrymme tillgodo. Tycker rulltopp är det bästa.
 

Köp & Sälj

Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer