Förmånscykel Crescent Rask R50/Bianchi MTB Nitron 9.4 nått att ha?

Herrcykel

Medlem
Förmånscykel Crescent Rask R50/Bianchi MTB Nitron 9.4 nått att ha?
Du har listat de just nu, gissningsvis, vanligaste alternativen när det kommer till köpråd och hardtails kring 15-20k.

Har svårt att tro att du skulle bli missnöjd med någon av dem. De är alla bra speccade på papperet och bör vara ganska likvärdiga när det kommer körupplevelsen. Sentiern är den mest stökinriktade med sina något grövre däck och längre geometri. Alman, med sin avsaknad av dropper, mer traditionella geometri samt kortare slaglängd på gaffeln, är mest ämnad åt lite tekniskt enklare cykling med fokus på grusväg och lättcyklade stigar. Grand Canyon hamnar någonstans mittemellan de två. Ett lättviktsbygge fast med relativt flack geometri, dropper, samt något mer slaglängd än de flesta andra hardtails.

Hade jag varit i din situation hade jag trots allt valt bort Sentiern. För mycket cykel för tänkt ändamål. Alman är lockande, men förstahandsvalet för egen del hade varit Grand Canyon. Du riskerar fortfarande att då s as få något mer cykel än du faktiskt behöver, men den bör ändå upplevas som mycket rapp samtidigt som det mesta på den är dimensionerat för lite tuffare tag. Om nu andan skulle falla på och du blir fast i stigträsket.

Beroende på hur ditt avtal ser ut kan dock fortfarande både Bianchin och Crescent vara fullgoda alternativ, även om ingen av de hade lockat som ett renodlat nyköp.
+1 på det. Ifall det ändå slutar med köpecykel så är Grand Canyon mycket riktigt ganska stor i storlekarna. Jag köpte en AL SL 8.0 i storlek XL i höstas och mig passar den perfekt (
195 cm lång och ca 100 cm benlängd).
Kolla dina mått innan beställning och ta kanske den mindre ramstorleken ifall du ligger på gränsen mellan 2 storlekar. så slipper du eventuella problem att få ner sadelstolpen tillräckligt långt i ramen, annars kanske du inte når ner till tramporna... Sänkstolpen bygger ju en del på höjden även i nedre läget. Lycka till!
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer