[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?

GustafH

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
40C9A97B-0162-4449-800C-9EBAB17350B8.jpeg


Lite småprovning så här på kvällskvisten. Kul grej och väldigt lokalt.
 

jesperC

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
Lagrat på whiskyfat och prydd med "tuff" döskalle brukar inte vara något för mig.
Men då det handlar om en imperial stout från De Struise är jag beredd att bortse från sådant.
9b3852058896d52a8e4a13e544dace06_640x640.jpg


Kan tänka mig att den andra, den som lagrats på romfat, är ännu bättre

//j
 

Fishy

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
Lagrat på whiskyfat och prydd med "tuff" döskalle brukar inte vara något för mig.
Men då det handlar om en imperial stout från De Struise är jag beredd att bortse från sådant.
Visa bilaga 500063

Kan tänka mig att den andra, den som lagrats på romfat, är ännu bättre

/
Sög i mig likadan nyss. Riktigt bra.
Kvar är spännande coffee club.
 

42Hz

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
Lagrat på whiskyfat och prydd med "tuff" döskalle brukar inte vara något för mig.
Men då det handlar om en imperial stout från De Struise är jag beredd att bortse från sådant.
Visa bilaga 500063

Kan tänka mig att den andra, den som lagrats på romfat, är ännu bättre

//j
Oh, har inte öppnat mina ännu, pannepot-varianterna brukar ha en bränd ton som inte riktigt faller mig i smaken, var de så på denna?
 

jesperC

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
De går ofta i samma stil så en överhängande riska att om du inte gillar den ena så kan det nog vara detsamma med denna andra. Denna bygger på deras "vanliga" Black Albert och att det lagrats på olika fat kommer ju inte göra någon enorm skillnad.
Samtidigt så funkar det även åt andra hållet för oss som tycker om ursprungsbryggden ;)

//j
 

Alex Supertramp

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
Gräddar pizzan med ett tunt lager riven mozzarella (och allt annat man vill ha på) och sen direkt ur ugnen lägger man på burratan och delar den som man känner. Fantastiskt.
Låter underbart, men jag förutsätter isf att du dricker ölen vid grillen/pizzaugnen - och sen ett enkelt italienskt rött till själva maten (som inte är en söt dubbelpress med spännande namn anpassade för svenska marknaden). Därefter, givetvis; GT.
 

heklamama

Aktiv medlem
[OT] Vilken (lagom) kall öl dricker du nu?
En kall 25 cl Estrella på terrassen med utsikt över Pyrenéerna som ”apero”.

Passar perfekt efter dagens tdf äventyr.

1.kall
2. Ljus lager utan smakkomplex
3. 25 cl , hinner inte bli fickvarm.
4. Katalansk, om än bryggd på andra sidan gränsen.

À la vôtre 🍻 !
 
Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer