Ramundberget, Funäsdalen eller Tänndalen?

SIE

Aktiv medlem
Ramundberget, Funäsdalen eller Tänndalen?
Med risk för trådkapning: om man skulle vilja packa familjen och flytta till fjälls permanent för stigcykling (park ej så viktigt, kanske bra för teknikträning) och skidåkning, ingetdera på särskilt hög nivå, vilken ort väljer man då?
 

fhloston

Aktiv medlem
Ramundberget, Funäsdalen eller Tänndalen?
Idag blev det svartrejs av Fjällturen, nästan. På ett ställe hade Fjällturen satt upp skylt att man inte skulle cykla där annat än under fjällturen, så jag tog en lite detour, och det blev lite mer asfalt. Men jag antar att skylten kommer från att de vill ha en god relation med markägaren. Jag stötte även på två hemmagjorda cykelförbud, den ena cyklade jag förbi, dels för att jag inte såg något alternativ, men inte heller någon rimlig anledning till att inte cykla där. Den andra var nära bostadshus, så där ledde jag cykeln en liten bit.
Det var förvånansvärt torrt, jag hade trott att det skulle vara ganska blött, men det var bara ett fåtal blöthål. Delvis för att det har preparerats lite, med grävning och spänger, men mycket av turen går på väldränerad mark, som det verkar. Kring Ramundberget är det ännu mer tillrättalagt, kanske lite väl mycket. De har grävt och grusat även på ställen jag inte kan minnas att det skulle behövas. Så några fina singeltrack har blivit grävd led.

Och vädret var kanon!

Så 65 härliga km. Nu blir det lite fira på restaurang :-)
 

Köp & Sälj

Topp
Happyride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Läs mer