Sssm 2022💩

Polarbear

Aktiv medlem
Sssm 2022💩
AB84C084-14C4-48B2-8856-E1C01645F4CB.jpeg
 

LuisDiaz

Medlem
Sssm 2022💩
Visa bilaga 566370

Sssm 2022 program:

30 September: Nummerlappsutdelning på Bagpiper's Inn på Rörstrandsgatan 21(lätt att gå från t-bana St:Eriksplan) Tävlingsledningen har representant där från kl 19:00. Kika efter vår fina logga. Kom under kvällen och hämta din nummerlapp. Massor av öl och mat att välja på och personalen välkomnar oss med öppna armar.

1 Oktober SSSM-final med start 12:00 i Ursvik. https://happyride.se/kalender/3931/
Notera att starten inte kommer att gå från "spårstarten/skylten" men väl från samma fält bara en bit bort. Det är väldigt nära en av kommunen utsedd grillplats. Ni kommer att få hjälp att hitta och det kommer inte att vara svårt :)
Vi grillar efter målgång. Grillandet är tänkt att ingå i anmälningsavgiften.

1 Oktober på kvällen, efterfest. Vi har förberett förslag men det blir en omröstning utifrån var folk bor och vad alla är sugna på.

Anmälan med Swish. Gör så här: Swisha 100:- till 073-717 42 76 (Luis Diaz) skriv "sssm"+ditt happynick eller artisnamn eller alldeles vanliga namn i meddelanderutan.

Ni som kommer långväga ifrån kan sikta på att skaffa boende nära Sundbyberg.

Anmälda:

Onegear
Muddfuzz
Polarbear
Viktro
Erolwi
Paco
Karinp
Babbar
Gärdsgårds aka Schlampus
Hasse#7
Tomi
Tavve
Berk & Son(dvs två st till anmälda)

Gathering point!!!

Ursvik
 

Polarbear

Aktiv medlem
Sssm 2022💩
Erolwi tog det på snabb cykling och ny för sssm geografisk placering. Dvs det är Västerås som gäller nästa år. Sen var det Hasses bulvan som tog DFL, bra gjort, och Tavve som var sist i säng och iaf startade. Också bra gjort.
Jag är så glad att det hände och glad att Hasse var där och fick delar av det på bild. Tufft med regn i början men det följdes ju av att solen sken på korvgrillningen. Nu ska jag cykla i min egen takt i ett år..
 

Berk

Aktiv medlem
Sssm 2022💩
Jag och sonen är fortfarande lite sur att vi tappade ledningen för att vi trodde att vi körde fel vid första A/B val. Jag fick inte berätta detta till mamma. Jag tycker att det var en riktigt trevlig dag och regnet vid starten gav lite extra atmosfär och utmaningar. Tror att sonen också är riktigt nöjd.
 
Topp