Strumpor för cyklar, inte cyklister

Ilves

Aktiv medlem
Strumpor för cyklar, inte cyklister
Hei,

Jag tror att det finns typ strumpor eller påsar med resårband, för cyklar. Man drar på de här strumporna/påsarna framförallt över hjulen så att cykeln inte står och grisar ner kontoret, när man har cyklat i räligt väder. Som det ofta är i Göteborg. Eftersom jag redan har fått en tillsägelse om att jag inte får ha cykeln uppe på kontoret tror jag att det kan vara en bra idé att i alla fall inte göra saken värre genom att ha en skitig cykel uppe på kontoret, som står och droppar en härlig blandning av olja, gyttja och regnvatten på golvet.

Men vad heter de här strumporna/påsarna? Var kan man köpa en?
 

fedde

Aktiv medlem
Strumpor för cyklar, inte cyklister
kontoret, när man har cyklat i räligt väder. Som det ofta är i Göteborg. Eftersom jag redan har fått en tillsägelse om att jag inte får ha cykeln uppe på kontoret tror jag att det kan vara en bra idé att i alla fall inte göra saken värre genom att ha en skitig cykel uppe på kontoret, som står och droppar en härlig blandning av olja, gyttja och regnvatten på golvet.
Alternativt kan din arbetsgivare ordna en bra/säker plats för att parkera cyklar inomhus med goda fastlåsningsmöjligheter?
Men det kanske inte går av olika skäl?
/Fedde
 

Pfaff

Aktiv medlem
Strumpor för cyklar, inte cyklister
”Bike storage bag” ”bike cover” typ.

514DD87D-3C0A-4529-8870-B597117BB5AF.jpeg
 

Ilves

Aktiv medlem
Strumpor för cyklar, inte cyklister
Helt klart skulle lösningen kunna vara att byta jobb. Det gör jag kanske så småningom. Tills dess är situationen att cykelparkeringen visserligen är under tak och med cykelställ, men den är helt öppen, åtkomlig för vem som helst och dessutom placerad ganska undanskymt. Där ställer jag inte cykeln. Tillsägelsen gällde att min cykel lämnade märken på golvet när jag rullade in den och var i vägen för lokalvårdarna. Så nu bär jag in cykeln till mitt rum, där den står med en tidning under varje hjul. Lokalvårdarna städar inte mitt rum under kontorstid. Så även om min instinktiva reaktion är att jag måste trotsa förbud, så försöker jag ändå att anpassa mig, och inte försvåra lokalvårdarnas jobb.

Därav min fråga. Och här har kommit svar. Tack!
 

EUNE

Medlem
Strumpor för cyklar, inte cyklister
Jag har köpt en cykelstrumpa på Decathlon. Den skyddar från att smuts trillar ned på golvet men är cykeln blöt så blir det blött på golvet.
 
Topp